Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Tuesday, September 10, 2013

Kembali ke Sekolah

Assalamualikum and hai everybody..
Ayuh kembali ke sekolah ayuhh!!
Nk bgth 'i'm being a student again'..  ;)
Alhamdulillah, syukur yg amat kepada yg ESA sbb bg aku peluang utk aku gapai cita-cita aku..
Actualy masa 1st time check result UPU then i was like, what the hell.. Kejadahnya dpt Universiti Malaysia Terengganu.. Cos Alam sekitar pulak tu..
Aku amik masa yg agak lama utk fikir.. Hati ms tu 50/50.. Separuh nk pegi, separuh lagi tak nak sbb aku terlalu berharap utk sambung degree civil engineering.. Mcm kecewa lah ms tgk result.. Then aku tnya pendapat ramai orang tentang cos ni.. Ramai yg bg feedback yg positive, walaupon ade jgk yg  bg negative feedback.. 
Setelah berfikir dgn waras, akhirnya aku terima tawaran tu.. Sarjana Muda Teknologi (Alam Sekitar) or EnTec , bye Civil Engineering.. i will miss u.. ;'( 
2 week ddk sini dan aku rs oke je walaupun nk bergerak ke mana-mana agak ssh sbb tiada transport sendiri..
Terengganu? No mall, no cinema tp punya ketenangan.. Aku suka pantai... Org kata, Tak kenal maka tak cinta.. 4 tahun akan ddk sini, jangka masa yg agak lama maka rssa cinta tu harus di pupuk.. ;)
oke lah, aku dh mengantok.. Taip dlm keadaab mengantok, ayat tunggang terbalik harap di maapkan.. Btw aku harap korang doakan aku berjaya ye, dpt genggam segulang ijazah 4 tahun lagi..
Goodnite ;)
With love : نور ماءيزن ازيياتي بنت کامروددين