Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, September 14, 2012

Pusing Utara Part 2..


continue untuk entry ni Pusing Utara Part 1


Aku smpt tido dlm 1 jam je, duk umah org jgn nk gedik tido lama-lama lah.. Qila pulak dtg bawak anak jiran dia, auww comell sgt.. baby boy.. umo nak masuk 1 tahun mcm tu.. oke tak smpt snap pic.. Qila ckp budak tu susah nk rapat dgn org tp bila dgn aku, oke je.. siap gelak-gelak lg.. mungkin bdk tu dpt rasa aku ni seorang yang penyayang..*libas selendang sampai buat muke berlagak..*

kitaorg dh plan jumpa dkt alor star semua, so bertolak lah.. Tahu jelah kn bila dh ramai-ramai , ade jelah yang lambat siap lah, nk g sana lah, g situ lah.. time tu lah nk g bank-in duit konvo, mcm dh takde waktu lain.. haha .. dalam kol 3 jgk lah kitaorg baru sampai umah Siti.. oh lupe nk bgth, membe aku yang kawen tu nama Siti.. 


Sampai-sampai, jumpa siti.. terus terjerit-jerit semua.. rinduu kot.. tergelak-gelak.. then pergi makan dulu sbb semua dh kebuluran.. yup kitaorg sgt bising,, org pandang-pandang je.. pedulikkk.. Korang tak tahu mcm mana rasa 1 tahun lebih tak jumpa, tetiba jumpa.. mesti lah byk cerita kan.. 


Selamat pengantin Baru Siti Nasriah.. semoga jadi isteri yang solehah dan ibu yang penyayang.. tamau buat perangai mcm dulu lagi noo.. haha 



terubat rinduu.. masa nk balik, salam dgn mak siti.. Mak dia kenal lagi aku then tnya aku 'Mai,  bila lagi?' .. tergelak aku 'insyaAllah, sampai waktu Mai jemput.. mak cik dtg lah naty dgn Siti ye..'..  




Azyyati Kamaruddin

No comments: