Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, April 5, 2012

tiada rindu antara kita


Perkara paling sweet ialah ketika dua orang saling merindu, namun tidak berkomunikasi, tetapi keduanya saling mendoakan di dalam sujud masing-masing ♥

..............................................................................

Assalamualaikum..
tittle entry tak menahan.. 
stock mendayu-dayu betol.. =)

Dulu aku kan pernah 'rapat' dgn sorang mamat ni kan.. alah dulu setiap entry mesti ada nama dia.. 
and now walaupun kitaorg tak 'serapat' dulu tapi masih berkawan dan berhubung juga kadang-kadang..

Pada aku benda dh lepas, biarlah lepas kn.. tak guna nk berdendam-dendam ni.. Hari tu kitaorg ada lah main balas-balas mesej.. tiba-tiba dia tnya :

Mr : Dh ad bf skrg?
*Untuk kali pertama lepas peritiwa setahun yang lepas, dia tnya soalan yang berunsur begini secara direct macam ni..*
Me : Bf? ramai sgt lah.. special blom ada lg.. 
Mr : Ye ke.. hope one day you will get someone better than me..
Me : InsyaAllah.. blablablablabla..


teros tukar topik lepas tu.. Aku macam terkesima baca ayat "someone better than me".. Aku tak pernah pun anggap dia teruk atau salahkan dia atas semua yg berlaku..*cewahhh*.. Apa yang berlaku telah pun berlaku.. Kami sama-sama salah.. dia yang tidak jujur dan aku yang terlalu ambil mudah akan hal itu.. Maka untuk menyalahkan sebelah pihak, pada aku ia nya tidak adil.. Bukan kami yang tinggalkan antara satu sama lain TETAPI jodoh yang pergi tinggalkan kami.. Perancangan Allah itu sangat rapi dan penuh rahsia dan kemanisan yang tidak kita sedari..


Sebagai kawan, aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuk dia.. Rindu? Sayang? Cinta? semua nya telah berlalu selari dgn perjalanan waktu.. Rasanya 1 tahun sudah cukup untuk aku lupakan segala rasa itu.. =)





with love,
Azyyati Kamaruddin 

No comments: