Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Tuesday, March 6, 2012

21 + 1 = 22


 Assalamualaikum..

Tanggal 6 March 1990 telah lahirnya seorang bdk perempuan yang comel lagi sopan santun serta berbudi bahasa dan diberi nama NUR MAIZAN AZYYATI yang membawa maksud CAHAYA UTAMA KESABARAN.. oleh itu jgn pertikaikan tahap kesabaran sy sbb sy sememangnya seorang yang sgt sgt sgt SABAR.. muehehehe.. *ape yg aku melalot ni..*

Alhamdulillah, sy bersyukur kepada Allah S.W.T kerana masih memberi sy peluang selama 22 tahun untuk hidup di  bumi ini untuk tambahkan segala yang kurang, baiki apa yang silap dan terima kasih kerana mengirimkan mereka-mereka yang hebat untuk saya..

Oleh itu sy nk ucapkan terima kasih  :
  • To MY MA dan arwah abah yang lahirkan sy ke donia ini dan didik serta beri segalanya.. thank you so much, love u mama..
  • To keluarga, terutama kakak dan sepupu-sepupu sy yg terSYG's... korang tak pernah sekali pun miss untuk wish besday dkt sepupu korang yg CHANTEK ni kan..*muntoh ijo*  sy tahu korang sentiasa ada disisi sy walau dlm apa keadaan sekalipun.. syg korang banyak-banyak..
  • To all of my BFF dan semua kawan2 sy.. korang mmg TERBAIK, TERHEBAT dan TER'AWESOME'  , cuma kadang-kadang TER'OVER' sikit.. hahaha.. love u all damn much.. kalau nk sebut nama satu persatu rasanya esk pun tak habis nk taip ni.. :))
Terima kasih korang.. terharu baca satu persatu ucapan korang walaupun ade yg just tulis "HB", takpe sy terharu jgk.. sobsobsob~ ada yg tnya bila nk kahwin? kalau jodoh smpai sekarang, sekarang jgk sy kawen.. jodoh itu rahsia Allah, jd sy tiada jawapan untuk soalan itu... dari td sy berusaha sebaik mungkin *ecewah* untuk membalas setiap satu ucapan korang.. :))


Paling terharu lagi apabila boss sy bg sy cuti hari ni.. mungkin dia ingat sy ada boyfriend and ingat sy nk celebrate dgn boyfriend kot.. Malangnya wahai Encik boss, sy tiada boyfriend dan cuti yg diberi telah sy gunakan untuk tdo dgn banyaknya hari ini.. haha~

Begitu jg dgn Encik Celcom, kenapa celcom tak bg kita pilihan.. samaada nk call free atau krdt free selama 7 hari.. ni dia bg call free, sy sedang berfikir siapalah yg sy nk call ni.. no dalam senarai 8pax pulak, semuanya no yang tak sepatutnya ADA dalam senarai.. Oleh itu untung lah Encik Celcom kerana sy tak mungkin akan guna call free yg diberi itu..:))




 Sila abaikan muka aku itu.. tgh2 syok layan bola sepak tiba-tiba ade bunyi "pisss pisss" pusing belakang, nmpk kek dan lilin depan pintu.. wahh terharu.. sbb tu muke 'setonyeh' je.. tudung ni men pakai je sbb nk tangkap gambo kn..


Walaupun ianya cuma sepotong kek tp memberi SEJUTA makna.. sy sgt suka buat kek tp sy bukan penggemar kek.. dh cane tu.. haha thank you kepada Cik Ude dan Cik Angah untuk kek ni.. terharu kejap.. hihihi


Untuk birthday yang ke 22 ni sy sgt berharap :

1. Segala cita-cita sy dalam kerjaya dan dalam hidup akan tercapai..
2. Saya akan menjadi anak yang lebih baik dari masa lalu..
3. menjadi seorang muslimah yang lebih baik.. *i'm still trying*
4. Ada seseorang yg boleh terima sy seadanya, yang mampu untuk jadi anak lelaki  kpd Ma sy, seorang yg snggup berkongsi segalanya dgn sy serta sanggup bersama sy ketika susah dan senang..dan yang penting dia sayang sy kerana ALLAH.. =)) *fuhhh*


Sesungguhnya tiada apa yang lebih bernilai dari sepotong doa.. TERIMA KASIH KORANG untuk semua doa.. semoga Allah S.W.T merahmati kehidupan sy dan juga korang semua.. 




SELAMAT HARI LAHIR NUR MAIZAN AZYYATI.. =))




with love , 
Azyyati Kamaruddin

4 comments:

syazwani sulong said...

happy birthday yaa!
semoga apa yang diimpikan tercapai.
insyaAllah. :)

maituty said...

Syazwani : amin~..thank you dear <3 :)) ..+

ChintaUOweyz said...

ouh smlm ekk..happy belated bufday =)

maituty said...

ChintaUOweyz : thanks you awk..♥ :))