Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, January 22, 2012

sepetang bersama Aliff


Assalamualaikum..
ini cerita hari khamis ~ 19 Januari 2012..
rasa kekok jerk nk taip 2012 sbb aku masih lagi rasa umur aku 20 tahun.. pelisss lah, skrg 2010 okeahh, aku bru 20 tahun derrr... *hahaha*

Hari ini (Khamis) akak aku cuti, jadi aku plan nk ke bank beli no pin UPU.. so tunggu mama ku pulang dari kerja pkol ampat lebih-lebih sikit , akak aku berdesupp amik mak aku then kitaorg pergi Kuantan Parade jerk sbb nk ke BSN kn.. aku berjalan dgn penuh sopan santun dan tata susila, tertib jgn dilupa.. namun dukacita betol bila sampai BSN, tgk jam dh pukol 4.57pm dan org dlm bank ramai sgt-sgt.. ade pembahagian wang percuma ke dkt BSN time tu.. tross membawa hati yang lara ke kedai buah, beli buah yang dh dipotong tu... 

aku nk cerita itoo aje.. k byee
jap2 aku nk tepek gambo byk2 ni.. :))

selendang aku sgt dh mcm hape time ni.. masa ni otw balik rumah..
percobaan pertama


Percubaan Kedoaa



Percobaan Ketiga



Yes i knoww, aku jerk yg senyum lebihh, itu budak kecikk buat tak tahu jerk.. geram betol aku dan aliff farhan ni.. puas nk suruh bergambo, jgn harap dia nk layan.. 
sebenarnya kan banyokkkkkkkkkkkk lagi pic yang aku snap, tapi mcm mls lah kn nk letak semua.. nanti korang asyik puji jerk.. malu lah aiii.. *hahah sila muntoh pink jauh-jauh sikit..*






p/s : banyokk lgi aku nk update tp lengan ni sakit sgt.. takleh nk taip lama-lama.. ini semua gara-gara kakak aku yg ckp "eh, cuti-cuti mcm tak ade keje jerk.. jom mengecat.." deemmm... hahahaha




Lots of LOVE
Azyyati Kamaruddin

No comments: