Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Tuesday, January 3, 2012

hye 2012

Assalamualaikum..
aku rasa ini entry PERTAMA aku di tahun 2012..
sebenarnya aku ade bt entry 'bye bye 2011' and 'welcome 2012' tp aku tak tahu mana hilang setiap patah-patah yang aku taip tu.. sama ada masalah streamyx atau blogspot.. aku taip bagai nk buat karangan SPM tetibe aku publish, aishh mana pergi panjang-panjang ni? *nagesss hentak-hentak kaki* .. tak mungki aku akan taip semula, idea dtg sekali jer weh.. nk taip semula jd entry lain lah.. Disebabkan itu aku mls nk buat entry pasal new year ni semua.. merajuk..*ade org kesah ke ko nak merajuk?? panggg kat diri sendiri..*


aku tak berniat pun nk tulis entry ni tp jari nk juga menari-nari atas keyboard.. jadinya aku ikotkan jelah ape yang hati suarakan..





what will u do if u fall in love with ur friend?? kawan yg u pernah meluat dlu.. not really in love lah just mula rasa selesa dan senang dgn dia.. *matilah aku kalau dia baca ni..PITAM tujohplohtujohjuta kali*
Persoalannya kawan kat mana? SMKC? SMTSP? PTSB? PSMZA? ha yang tu, biarlah rahsiaa... hahaha


ok bye..


p/s : entry yg sgt-sgt merepek.. :)




Lots of bingung
Azyyati Kamaruddin

No comments: