Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Monday, January 30, 2012

first day yaww..


assalamualaikum...
haii korang, lama gilerr tak hapdett blog kn..  malas tahap tepu , itu yg dh bersawang bagai blog ni.. hahahaha

hey hey hey hey korang, aku menghapdet blog dari office yaww.. kecoh plak kn, org lain ari2 update dr office tak kecoh pun kan kan kan.. hari ni 1st day aku kat office, bunyi mcm best kan 'Office'.. korang sila jgn terpedaya, bukan office aku tp office org.. aku cuma kerani kat sini.. hahaha

tmpt aku

1st day masuk dh terlewat sikit dtg.. bukan salah aku tp salah jam... ermm mungkin jgk blh salahkan mata yang cantik*muntah* ini yg smlm gedikk tdo lewat then pagi tadi bermanja-manja tak nak bukak.. banyak kemungkinan ye kenapa aku lewat pagi tadi.. haha *jenistanaksalahkandirisendiri*

dkt office ni ade 2 org lagi kerani.. sorang nama Kak Aida dan sorang lagi Kak Aqma.. mereka sangat-sangat baik di hari pertama ini dan aku harap ia nya akan kekal selamanya.. friendly sgt so aku tak rasa kekok nk tegur diaorg.. td bekas kerani boss aku ni dtg, nama dia Syikin.. dia ajar ape yang patot.. dia pun nice.. 1st time jumpe kitaorg dh boleh gelak-gelak.. ha kire ok lah kn sbb aku mmg susah sikit nk friendly di hari pertama.. :))

tekun kan aku bt 'kerja'... hahah

Semenanya*sebenarnya* office aku kerja ni, office pak cik aku.. jadi last week aku pernah dtg, nk print kad kawen.. dia ada tp aku tak perasan.. td tgh beborak :

syikin : yang azie print tu kad kawen sape?
aku : owhh sepupu... adik Encik Ali yg bongsu.. *Encik Ali adalah boss aku merangkap pak cik aku..*
syikin : owh ingtkn sepupu azie yg freehair tu nk kawen..
aku : owhh yg tu muda lg lah syikin..bru 2o taun.. *ms aku dtg office ari tu , aku dtg bertiga..salah sorang sepupu aku yg freehair tu..*
syikin : ye ke? dia nmpk mature lah.. nmpk lebih tua dari azie..
aku : hahahha.. sy nmpk muda lah ek.. hahaha


*azie adalah aku*

ok motipp : nk ckp aku nmpak muda yawww.. hahahaha



now lunch hour.. so aku mahu makan.. mari-mari kita sep tgn sape makan diet mcm aku..*hahaha*



p/s : gambar aku tepek mlm ni okeahhh.. tak bw cable phone, jadinya tak blh nk Bluetooth gambar..:)) 





Lots of love
Azyyati Kamruddin

No comments: