Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Wednesday, January 4, 2012

kek pelangi


Assalamualaikum..
hari ni excited tunggu pkol 9 mlm sbb nk tgk drama BICARA HATI..
korang kalau peminat novel yang TEGAR mesti korang excited macam aku jgk.. haha

pkol 9, layan Bicara hati..
tgh syok layan tu tiba-tiba ma aku duk sebelah..
ma : adik, bila nk buat kek ma? *keluarga kita memang panggil kita adik..hahha*
aku : lupelah ma.. *muka bersalah and niat dihati nk ckp, buat esk jelah tp tgk muka ma mcm lain jerk*
aku : lps habis Bicara hati ni kita buat..kejap jerk siap ma..
ma : ok.. *senyum meleret*


Cerita tu habis pukul 10 so aku troslah bersilat didapur menyiapkan kek.. hahah...
mahu aku tak bersilat, budak aliff farhan ni kunun-kunun nk tolong aku..
tapi aku memang tak berharap pertolongan dia.. hahah

 mula-mula dia mengacau aku.. aku nk putar ni, dia nk pegang jugak... 


rsnya kalau nk layan dia, memang berjam-jam nk siapkan kek ni.. aku amik bekas n senduk kayu, bg dia main.. 

Ingatkan blh aman lah kan.. tidak juga.. semua bahan-bahan yg aku letak dlm adunan aku.. dia nak juga.. 

"Ochu, letak dlm bekas adik juga.." 
"Ochu, ape tu.. adik nk juga.." 
"Ish sikitnya Ochu letak tepung kat adik, nak banyak.."

sabo jelah kan.. 
namun siap juga kek aku..



aku letak dlm loyang, dia nk cari loyang jgk.. 




pic kek yg dh siap aku tak snap sbb nya dh ngantok sgt time tu.. 





p/s : ENTRY ni dh peram beberapa hari.. aku tulis separuh then hari ni 5.1.2012 baru aku taip bg habis.. malas sungguh lah skrg.. hohoho





Lots of  love
Azyyati kamaruddin








No comments: