Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, March 31, 2011

Kopratasa - Permata untuk Isteri


semenjak dua ,3 hari ni..
aku duk ulang-ulang dengar lagu ni..
ape motipp aku dengar lagu ni?
mcm sedap je lagu ni kat telinga aku..
nanti kalau kahwin, aku akan PAKSA suami aku nyanyi lagu ni.. *boleh??
gedik kn perempuan ini..ahha
aku bukan nk kahwin lagi, aku cakap 'kalau aku kahwin nanti..'
nanti tu , tak tahu lah bila kan..
semuanya kuasa ALLAH..
JOM LAYAN LAGU NI..
ha sebelum tu sila PAUSE kan lagu kat blog aku ni..sila scroll sampai bawah, anda akan jumpa butang PAUSE disitu.. *butang er?!!confuse..haha






gilerr layan lagu ni kan..
haha
lembut jerk!!
menyetuhh sanubarii
"Telah ku siapkan satu daerah paling sunyi dalam hati ini untuk kau isi sebagai isteri.."
apa yang sudah terjadi dengan ku ini??
tettttttttt
hahaha




p/s : doakan yg terbaekk untuk sy yerk kawan-kawan..semoga sy tidak tersalah menduga dan membuat keputusan lagi.. :)





with
:
Azyyati Kamaruddin


watch thiss..

www.this-is-my-story.com/v/NF7X66MHCK2Z

wehh tgk ni!! WAJIB tgkk..haha






Azyyati Kamaruddin

Tuesday, March 29, 2011

tido itu sangat INDAH


sekarang pukul 1.55 am..
sy masih dihadapan meja study dengan buku yg berselerak sana sini..

sy perlukan pertolongan..
tolong tolong..

Hari ini class padat sgt..
dari pukul 8pagi smpai 5 ptg..
tadi ada xtvt asrama so WAJIB pergi..
balik bilik dh dekat pukul 12..
baju sume basah sbb hujan..satu payung share 3 org so kalau tak basah, mmg AJAIB lah kn..

sampai bilik, tukar baju, tros buat assignment, semua kena submit ESOK..
atucara kontrak dah siap, Hydraulic pun dh siap..tinggal Geoteknik lg yg belum siap....
otak dh blurr pagi2 ni..
badan penat sgt, terbayang2 tilam dan bantal dh ni..
oleh itu, geoteknik, akan dibuat esk hari..

dh bersin beberapa kali, apakah tandanya? ubat-ubatan kemari kau..!!
huhuhu

aku mau tido dlu..
nite all..
assalamualaikum..



p/s : I dream of us and wake up alone..


Azyyati Kamaruddin

Saturday, March 26, 2011

Earth hour


beberapa hari lepas aku pergi jumpe someone, nk bincang sal assignment dekat McD Kerteh..
aku bukan berseorangan, aku dgn kak Lin, Kak yani, nadia n sorang lg ape nama ntah bdk group aku tu..

akak yg aku jumpe ni mmg cun gilerr dan lemah lembut orgnya..
lps akak tu balik..we all mkn Mcd smbil borak2..

aku : canteklah akak tu..
kak yani : Mai*diaorg panggil aku mai.. ada abg? kalau ada, adjust lah..
aku : abg Mai dh kawin..
kak yani : rugi..hahaha
kak lin : lembut jerk dia ckp..pakai selendang cm tu, cantek..
aku : betol2, cantek sgt..kecik molekk..sopan lah..admire lah jd cm tu..
kak lin : lah dia mcm Mai lah..kecik jerk, pahtu ckp lembut jerk..
aku : ek? *muka blurr
kak lin : betollah..Mai ckp sopan jerk..
kak yani : A'ah..
aku : ape korang ni, malu aii..hahaha..kalau iye pun, jgn lah puji depan2..haha
kak lin : mende btol, nk ckp cm ne lg..ahha



conversation lebih kurang cm ni..
hahaha
mmg kwn2 aku ramai ckp aku lemah lembut..
maluu aiiiiiiiii..




aku : hello..
guy : garangnya ckp..



hahaha..
baru kejap td, ada laki ni tpon aku..
aku mmg tak reti nk berlembut dgn lelaki dlm telefon..
hahha




okeah nk cite tu jerk..
mengarott kn..
finee...
nk gelakkan aku, gelak lah..
ADE AKU KESAHH!!

oh sebelum aku terlupa..Here’s something that each of us should be thinking about and taking action on. Let’s make whatever change we can, even if it seems small...


EARTH HOUR 2011

When u turn off ur lights.. please take ur time out, to think as how you can contribute to keep this planet green... think...


JANGAN LUPE TUTUP LAMPU EK!!


p/s : teringat zaman kat poly kedah dulu..earth hour tahun lps..we all yg paksa setiap org TUTUP lampu 1 hour.. sape bukak kena marah..hahah..semua tak berani nk bukak.. =) mishh that time!!



Azyyati Kamaruddin

Friday, March 25, 2011

tired

assalamualaikum..
minggu ini adalah minggu yg sgt sgt sgt memenatkan.. sila faham tahap kepenatan aku sebab aku dh 'triple'kan perkataan sangat itu..
meh nk story sikett...

senin hingga kamis seperti biasa.. tayah nk cite.. semua org pernah alaminya.. study, kuiz, test, assignment.. itu semua rutin harian seorang student.. ditambah pula dgn rutin gedik's, tgk movie smpai pg,kuar hang out lps class ect..
khamis petang balik kuantan bas kol 2.. kol 2 45 kot bru bas smpai depan poly.. aku tunggu depan poly.. mmg tiap2 weekend aku balik Kuantan so jgn banyak tanya ek.. ahahaha *jap2 ade org kesah er hal aku..hehhe..kidding..

sampai Kuantan kol 5 lebih n sampai umah kol 6 sbb jalan sesak.. sampai umah, lepak2 dgn sepupu2 aku yg kebetulan ade dekat umah aku time tu.. then akak aku duk cite sal dia shopping td.. owhh aku sgt jelousssssssssssssss... then mlm plak, sempat on9 jap pahtu ikot akak aku pergi umah makpak sdara aku.. dia nk bersalam-salaman.. nk mintak maap..rasa mcm hari raya plak..=) balik umah kol 11.. then sambung on9 smpai pkol 3a.m..

kol 5.30 mak aku kejot suruh bangun mandi.. kol 6 baru mata boleh bukak.. kelam kabut aku bangun.. org semua dh ciap, aku baru nk mandi..a kak aku siap sound 'ko tayah mandi lah, dik.." .. aku berlari jerk masok toilet.. siap ala kadar jerk.. actualy aku nk ke kl.. dlm perancnagan nk bertolak kol 5.30 tp kol 6.30 bru bertolak..
sampai Kl kol 9.. singgah umah mak cik aki kat taman nirwana.. lepak2 sampai kol 11 then gerak ke KLIA.. g KLIA nk hantar akak aku pergi buat umrah... smpai2, cari parking bagai then lepak situ jap.. kol 1 gerak balik umah mak cik aku semula.. berehat kat umah dia jap, kol 5 bertolak balik kuantan..
sampai kuantan kol 8 then g makan jap sbb kat umah tak ada orang so tiada makanan.. nk balik masak mmg tak larat dh semua.. esok kol 5 balik Dungun plak..

huhuhuhu..
akak aku dh g umrah..
aku doakan dia selamat sampai dan selamat pulang semula ke sini..
aku dh patah sebelah kaki..
adehh, kete ade depan umah ni, kunci kete ade dlm bilik ni tp boleh tgk jerk..
aii TAK ADA LESEN dan TAK PANDAI BAWAK KERETA..
sgt2 geramm..
kenapa aku tak belajar dari dulu..
badan penat tp gagah jgk nk on9 ni..
laptop aku buat hal lg..
dari semalam nk connect wireless kat umah ni tak boleh..
then geram sgt, smlm, aku guna cable..
boleh pulakk TAPI hari ni, guna cable pun dh tak bolehh..
ini MENDATANGKAN MARAH..
so aku on9, borrow vaio putih kakak kuh..
dh lah aku tgh ABC...
k lorh, penat sgt dh ni..
mau tido..
nite all..
p/s : nk laptop baru..ade sape2 nk bg support?? sorry lah, pics nan ado sbb camera akak aku bwk g mekkah..
nite
e
n
d
.
.
.
.
.
.
.
Azyyati Kamaruddin

set it free


kuantan-ampang-klia-kuantan

=)

"
I can’t talk to u anymore..it’s not that I am mad at you.. it’s just that when I talk to you I realize how much I love you and when I realize how much I love you, I realize I can’t have you and that makes me love you even more."




p/s : If you really love something set it free...If it comes back it’s yours, if not it wasn’t meant to be...=)








Azyyati Kamaruddin

Sunday, March 20, 2011

nobody knows

hey today is SUNDAY..
sepatotnya sy di DUNGUN sambil ddk dlm class Highway..
it's raining outside..
sejukk weh, sedapnya dpt tido disaat HUJAN lebat begini.. *syorgaa

btw sepupu aku meninggal pagi td..jenazah dia kat perak n akan di transfer ke Kuantan jap lg..dia sakit dalam perut, actually aku tak tahu ape penyakit dia yg sebenarnya..dia dh kahwin and anak pun kecik2 lg..pity to her child's tp janji Allah tak boleh ingkar kn..suami dia navy so semuanya pihak navy yang akan uruskan then hantar ke Kuantan..td pun my mum ckp, staff navy kat Kuantan dh dtg utk gali liang..sometime aku rasa, beruntung jd tentera..segala nya lengkap..kepada tentera2 sekalian, silalah bersyukur dgn kerjaya anda sekarang..


bila ada org meninggal, 1st thing dlm kepala otak aku 'bila pulak giliran aku..' and aku sgt takot...aku takot if aku mati dlm keadaan aku tgh buat dosa, aku tgh sakitkan hati org...sometime sebelum tido, aku akan maafkan semua org.. sometime just tros tido..letih sgt..hehe..

so to all my friend : i'm sorry kalau aku pernah terkasar bahasa or terguris hati korang..i'm just an ordinary girl that make a same mistake over n over again..pls maafkan aku ek..dan korang, aku maafkan korang tiap2 hari..=) -AL FATIHAH utk sepupu aku..-


i like this..
aku tak tahu ni poem or what tp aku mmg suka..
words ni, macam dekat sgt dgn hati aku..

Nobody knows it’s empty
This smile that I wear
The real one is left in the past
Because you have left me there.

Nobody knows I’m crying
They won’t even see my tears
When they think that I am laughing
I’m still wishing you were here.

Nobody knows I’m lying
When I say I’m moving on
They think that I’ve accepted it
But I can’t believe you’re gone.

Nobody knows it’s different
They think I’m just the same
But still I weaken at the knees
When someone says your name.

Nobody knows it’s painful
They think that I am strong
They say that this won’t kill me
But I wonder if they’re wrong.

Nobody knows I’m praying
That you will change your mind
They think that I had let you go
When you left me behind.

Nobody knows I miss you
They think I feel set free
But I feel like I’m bound with chains
Trapped in this misery.

Nobody knows I want you
They think that I’m alright
But I’m still dancing with you
When I’m dreaming in the night.

Nobody knows I need you
They say I can do it on my own
But they don’t know I’m crying
When I am all alone...

*understand this 'poem' and u will know me



love

:
Azyyati Kamaruddin


Tag time

Cik Eypa tag sy..
dia adalah kawan baik sy since darjah bape ntah..same dgn Cik Jee..
jom2, layan tag..

Cik Eypa mengapa kamo disable right click lah..terpaksa aku menaip semula semua soalan2 itu.. *malasss



1. Upload wallpaper laptop yang sedang anda gunakan sekarang ni..

2. Cerita tertang gambar
Pic tu ms tahun 2010.. ms tu aku tgh tunggu LRT kat stesen Cempaka*rsnya,,lupalah..
so sambil tunggu, aku paksa sepupu aku snap pic..hahah



3. upload wallpaper sebelum ni

4. cerita pasal wallpaper sebelum ni pulak
Nape ek letak pic ni? mcm sadis sgt jerk...ntahlah sometime aku mcm putus asa.. then bila sedar diri, as a Muslim kita tak boleh putus asa, aku semangat smula..aku cuma berdoa, supaya Allah dgr rintihan aku..*moga Allah kembalikan ape yg dh aku hilang..T_T

actually wallpaper laptop aku tu aku buat slide show..gambar bertukar2..then ms aku tgk td..2 pic ni yg kuar..aku amik yg ni jelahh..kira aci lah ek eypa..hahahah



5. kenapa tukar wallpaper?
sbb wallpaper aku mmg akan bertukar tiap-tiap sepoloh saat..:)



6.berapa lama pakai laptop atau PC?
pakai sejak masok poly..tahun 2008 dan kekal sampai sekarang.. dh 4 tahun maaa.. dulu pakai pc, ms skolah..skrg pc tu duk jd hiasan jelahh kat rumah nie...semua dh ade laptop..



7. apa nak buat lepas siapkan post ni?
Sambung chat dgn Azirah sbb td tak sempat habis and tidoo...zzzzz



8. apa tujuan buat blog?
buat blog sekadar suka2..saje nk asah bakat menulis tapi mcm makin hancus jerk bakat aku..saje nk simpan kenangan..bila bc balik entry lama2, aku gelak sorang2..i miss that time.. :)



9.berapa kali update blog dalam seminggu?
update ikotsukahati jerk..ms duk umah dulu, tiap2 hari update..skrg seminggu dlm 4 kali kot or lebih..


10.tag 4 nama
alah mls lah nk tag..
so aku pilih random jelah ek..
mari kita lihat, siapa yg kena..
ayu
and
nizam

okeah 2 jelah..hehe

so sila lah jawab n tinggal link kat comment.. :)



end



.




Azyyati Kamaruddin



Friday, March 18, 2011

netball

netball tu ape? okeah jgn nk buat lawak tak cerdik yerk Azie oiitt..
eh korang panggil aku ape ek?
panggil Azie tau..
aku nk gelak jerk bila ade orang panggil aku Yati, Yatt, Atie then ape ntah lagi..
sabo jelah..
mmg lah tak salah tp mcm pelikk sbb aku tak familiar dgn nama2 tuh..hahahaha

bebalik pada topik kita..
netball..
ptg td aku main netball..
weh almost 1 year aku tinggal netball okeah..
dlu aku active gilerr..
aku main netball secara serious start form 2..
main untuk sekolah utk lawan sekolah dlm kuantan dan terpilih wakil kuantan..
ms form 2, skola aku tu skola baru..we all training pun sendiri2 jerk..tak de orang ajar..
we all dpt silver medals..
form 3 n form 4 dapat silver jgk.
ms form 5, aku sekolah teknik seri Pelindung...
we all got gold medal..yihaaaa....

masok newspaper lg u all..
sila cari sy dimana? haha


main utk daerah, mmg every year kuantan akan dpt gold medals sbb budak wakil negeri kebanyakkannya berada di Kuantan..
i layak main utk Kuantan jerk, wakil Pahang tak layak lg sbb tinggi tak cukopp!! huhuhu

sambil2 tu, aku main netball tuk wakil kawasan umah aku jgk..
Kalau we all men, kebanyakkan nya lah dpt johan..
bukan nk berlagak tp hakikat..hahaha..*siapa nk lempang aku ?angkat tgn anda..heheh.
group we all agak famous lah time tu..

mana aku? ce teka? ahha


aku kalau main, posisi aku adalah C (center) or WA (Wing Attack)..
aku tak pandai main belah defender..
ms tu stamina gilerr hebatt..
stakat men 15minit, tak sempott..
boleh coverr nafas lagi..

ni adelah team aku..tp ade yg dh retired n diganti dgn org baru..
dlm pic ni , ade yg tak sempat nk masok dlm pic..
ade byak lg pic, beselah i ni suke bergambo tp mls nk upload..
semua freehair, tak sesuai..
ni zaman2 tettttttt..
heheh


masok politeknik, aku tak join sport..
tp stay active dgn team kat umah aku..
then dh lebih 1 tahun aku tak active netball..
tetibe mlm slm sepupu aku ckp : "bulan 5 ada tournament..ptg naty turun lah training.."

OMG, aku men C hnya utk separuh masa pertama jerk..
separuh ms kedua, aku amik WA..
semputt weh..
stamina kureng gilerr..lompat pun dh tak hebat cm dulu..
arghhh sedihhhh nie..
kena berusaha nie tp nk buat cm ne, aku balik jumaat n sabtu jerk..
blh training 2 hari jerk seminggu.. arghhh mencikkkk!!

lps training ptg td, balik rumah..tros cari air..
tapi bersukan ni beshh weh..
i loikeee...
kuar peluh, gilerr2.
rs sihat jerk..
hehe
lps ni, kena start jogging lah..hahaha



rindu zaman kegemilangan dolu2..bagilah pluang aku nk rasa hebat..hehehe..













Azyyati Kamaruddin

bulan



"No matter how far you are, we will always be under the same moon.."





Azyyati Kamaruddin

tag time

sy adalah seorang yg agak malas menjawab tag..malam ni, duk buat blogwalking, tetibe jumpe tag ni..eh eh , i kena tag lah..Cik Jehan yg tag...Once you been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact,habits or goal about you.At the end, choose 25 people to be tagged.You have to tagged the person who tagged you. If i tag you, its because i want to know more about you..You wanna know about me jee? aku rs dr darjah satu kita kenal kan.. lebih kurang 15 tahun kn.. takpelah, aku ikot jelah arahan ko tu..

mari kita mula kan , yihaaaa !!
  1. My name is NUR MAIZAN AZYYATI KAMARUDDIN..
  2. maksud nama aku 'Cahaya Utama Kesabaran' *ewahhhh, sabarnya aku..haha
  3. Aku ade seorang mak yg sgt2 penyayang.
  4. Ayah aku dh meninggal ms umur aku 7 tahun.. ni entry kisah tu if korang nk baca --> Abah
  5. adik bradik aku 3 org jerk..
  6. aku ada seorang abg, seorang kakak n seorang akak ipar n seorang anak buah yg sungguh 'nakal'
  7. Same as u, aku sayang gilerr family aku.. my family is everthing..
  8. Aku anak bongsu tp tak manja...ke?? hahaha
  9. Ramai org kenal aku secara live, ckp aku ni lemah lembut..bukan seorang yg ckp , malah ber'orang-orang' *aku rs biasa jerk, i just be my self..ewahh
  10. Aku sedikit sensitif, agak cepat terasa..mmg sejak azali mcm nie..
  11. kalau sedih, aku lebih suka tenangkan fikiran sorang2..kalau rs mcm dh agak tak siuman, bru aku ajak membe2 aku kuar..
  12. Aku dilahirkan pada 6 March 1990.. sila take note yerk kawan2..next year aku nk adiah..
  13. Aku slalu gado dgn akak aku..ade jerk hal yg nk didebatkan tp bila ddk jauh, we all baik gilerr..
  14. Aku adalah peminat baju jenama diesel yang tegar.. tak tahu lah kenapa, asal tgk diesel punya baju, tros jatuh hati..
  15. Aku suka shopping dan agak boros..yeahh mmg boros lah jgk.. bila time ade duit lah..bila tadok, duk diam2..haha
  16. Aku pernah btol2 fall in love dgn sorang 'mamat' nie..tak perlu nk mention nama dia..sape pembaca tegar blog aku, pasti tahu, siapkah jejaka bertuah itu.. bertuah kah??! tapi ku sangka kan pelangi yang muncul, rupanya tsunami melanda..
  17. Aku suka menyanyi..karaoke! walaupun suara aku tak besh!! korang kena dgr jugak..hahaha
  18. Aku mmg gilerr on9.. aku mula berjinak2 dgn IT ni sejak darjah bape ntah...tp ms tu tak hebat lg..pahtu lps spm, duk umah..tros jadi 'hantu on9'..
  19. Aku dilahirkan dan membesar di Kuantan dan kalau boleh nk stay menetap kat Kuantan, sampai hujung nyawa.. =)
  20. Aku cepat merajok tp cepat cool..
  21. Aku suka menyiasat..haha..biasanya ape yg aku siasat, pasti berakhir dgn jwpn yg tepat..ewahh.. *aku sepatutnya tukar cita-cita, jadi penyisat..hahaha
  22. Aku cepat bersimpati kat orang..
  23. Aku agak pendiam, aku tak suka ckp byk tp kalau dh bercakap, susah nk berhenti..haha..
  24. Aku nk jadi seorang diplomat.. eh salah-salah, nk jd engineer..hahah *cita-cita haruss tinggi
  25. Aku nk kahwin dgn diplomat..ade sape2 yg keje sebagai diplomat bc entry nie? sila dtg pinang aku..*jenismukatakmalu.. KIDDING!! 

okay dh cukup 25..kalau makin banyak, makin merapu aku tulis..hahaha
aku nk tag sape ek? memandang kan aku jenis yg pemalas, so sesiapa yg bc dan berminat untuk jawab tag ni, sila anggap sy tag korang ek..then tinggal link kat comment ek..naty nak bc..



p/s : mau tido..ngantokk sudehh!!..nk berangan jd princess oF Persia..pengaruh movie btol..haha nite all..







Princess of Persia
:
Azyyati Kamaruddin

Monday, March 14, 2011

aliff ba ta


aliff
ba ta
agama bangsa dan tanah air..

nice kawan kuh!!

"anak melayu walau bersantun, kalau amuk, akan dicari walau ke lubang cacing.."




p/s : nk post tu jerk...



"i realize that in life, there are things that you don't want to happen but you have to accept...there are things that you don't want to know but you have to learn..and there are people you can't live without, but you have to let go.. "






tulisan hati
:
Azyyati Kamaruddin

Sunday, March 13, 2011

pizza home made



ini cerita hari Jumaat_11 march 2011 yerk kawan2..

aku bgn pg dengan perot yg lapar, tgk2 ada kotak atas meja makan..

eh kotak pizza ni..
tp pizza jenama ape cm ni ek?!

excelly sepupu aku jual pizza tp aku tak pernah rasa n tak pernah tahu dia pack dlm kotak cm nie..
aku ingat dia bungus dlm plastik jerk..

dengan semangat aku bukak kotak tu..
tadaaaaa
.
.
.
ada 3 slice jerk..yg len dh dimakan oleh ma n akak kuh..
nampak mcm menarik tau..
tros aku capai mug, pinggan n cili sos..
aku makan pizza, kna ada cili sos..
kalau makan kat pizza hut pun, aku mintak cili sos..


sedap sgt u all..
bukan nk puji sepupu sndri tp mmg sedap tau..
rasa dia tak muak mcm makan kat pizza hut..
meh aku close up skit pizza ni..

ni ayam punya..dia ada daging n satu lg ape ntah..

sape nk order blh email aku ek..hahhaha


okeah, aku nk cite tu jerk..
saje gedix, nk update..

ni pic khamis malam..lepak dgn Riha n Ira kat Teluk Cempedak..
makan Chicken Chop..best lah jgk..
angin kuat gilerr kat TC, ombak pun menakutkan..
lps dh lepak, kol 11 lebih, chowzz..
mls lah nk cite, sbb cite dh basi..hahha





p/s : nk order pizza tu, nk bawak balik tuk kawan2 kat hostel..






tulisan hati
:
Azyyati Kamaruddin

Saturday, March 12, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa


hari ni sgt penat..
penat penat dan penat..
bgn2 pg, bru nk sarapan, my cousin ajak teman dia kuar beli barang..
so aku just minum air then kuar..
balik umah kol 12.30..
then kol 1 lebih kuar lg...
g umah org kawen..
ramai benau org kawen ari ni..

balik dari tu, g balok jap..
ade keje skit, sal assignment..
sampai umah kol 5...

aku janji dgn sepupu aku, nk tgk wayang kol 5.10..
maka nya cancle..
we all amik tiket kol 7.35pm..
mulanya nk tempah tp mcm mls nk col so gamble jerk g..
kuar dari umah kol 7.10..
sampai East Coast Mall (ecm) kol 7.30..
jalan jammed sbb ade game bola kat stadium..
sampai2, berlari aku ke kaunter tiket..
skali tiket barisan kedua dari depan jerk kosong..
aku amik yg huruf Q punya n side tepi..
nasib baiklah amik tepi, tak adalah pening sgt kepala nk kena dongak ke atas kn..

pada aku cerita ni best..
jalan cerita okeahlah..
sound mcm gempakk..
feeling mcm tgk cte english..
bestnya, bila puteri cina, ckp melayu..
cite ni byk guna dialog english dari malay..
korang g lah tgk..tak rugi weh..
marilah kita sama2 sokong industri filem malaysia..haha


"Sampai masa tibanya waktu, redup hati kamu berdua , bila dua jasad bersatu, hidup mati jadi bersama.."



p/s : entry malas..bila tak ada mood nk update tp still nk update..inilah hasilnya..mls lah nk peram lama2, naty tros aku tak update..dh berpeti2 cite aku peram..lastly mls nk update..




sebanyak kasih, setulus syg
:
Azyyati Kamaruddin


Sunday, March 6, 2011

EnamHaribulanTiga

enamheribulantigaduaribusebelas..
itu tarikh keramat yerk..
tarikh lahir nya gadis ayu lagi cun ini..hahhaha *siapa nk lempang sy, sila angkat tangan..
u all ni, kasi lah i pluang perasan hot, dihari lahirkuh ini...

ini tahun ke-3 , sy celebrate besday without my family..huhu :(
masa 1st time dulu, sedey jgk, rasa len sgt tp nasib baik kawan2 sy ada..
mereka hebat...kalau yg tak baca..boleh refresh ingatan anda disini yerk :

--> my 19th besday
- best time tu..celebrate 3 kali..mlm besday.. then pagi tu kat Secret Resipe kat Alor Star..membe sy suh ddk dlu then dia order cheesecake*my fav..pahtu aku mcm pelik sbb kek diaorg dh ada tp kek aku tak de..tetibe dgr lagu hepy besday dlm SR tu..pahtu pekerja dia bawak kek dgn lilin..terharu n malu pun ada..sume org pandang..segan aii..haha
kali ketiga, dlm video tu..hampehh..hahaha
miss u all guys..

--> my 20th besday


tahun ni, tak de ape2 pun..just wish dari membe2 dan sy dibelanja makan..haha..
tiap2 tahun sy bersyukur, kerana masih diberi peluang untuk hidup lg di dunia ini..
masih berpeluang utk beramal dan memohon keampunan Allah..


to all my friends yg wish through msj, FB, call n sume lah..macehh..INGATANMU dikenang..
luv u all.. :)


sebelum terlupa, 4 march besday my mum..heppy besday ma..luv u soo muchh..




"happy besday Azie.."





p/s : sorry lah..entry dh tulis awal tp bru nk post..





tulisan hati
:

Azyyati Kamaruddin