Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, December 8, 2011

GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY



Hari ni aku bangun pagi dan rajin untuk buka laptop.. 
bila dh buka, on FB n blog..
disebabkan dh lama tak buat blog walking so ade baiknya berjalan di pagi-pagi hari ini.. bagus utk kesihatan kan.. =)

Sambil berjalan-jalan tetibe ternampak contest dari GEYLANG-SHOP ni..

nk tunjuk picture ni dulu
GORGEOUS kan..


Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini..
kerana aku memang suke sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt dgn kain cotton..  ha korang tgk brape byk 'sgt' aku tulis.. itu tandanya mmg aku fall in love lah dgn kain cotton, nak2 COTTON POLKA DOTS mcm ni..
COTTON POLKA DOTS ni nampak mcm sweet jerk kalau pakai kan..walaupun hakikatnya ko tak brape nk sweet tp bila pkai nampak mcm lain..
kain cotton ni simple dan sesuai untuk semua majlis..
paling penting pakai cotton , sgt selesa..plus kalau cotton itu, adelah COTTON POLKA DOTS.. hihihi
satu lagi, bila pkai COTTON POLKA DOTS ini, rasa mcm kembali ke zaman lampau..
zaman dolu2..
terasa mcm anak dara pingitan yang tutup muke sambil malu2 ddk tepi tangga rumahh sambil diusha oleh seorang jejaka kacak..*apakah?!! ahhaha
so i wanna it..
aku nk COTTON POLKA DOT ini.. 
confirm akan termimpi-mimpi kain cotton yg gorgeous ini!!

MAKA, if korang berminat untuk join sila tekan link ini ---> GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY


Contest ini sangat mudah.. semudah ABC.. jadi korang cuba lah, mana lah tahu ade nasib korang kan.. =)




p/s : aku nk kain cotton polka dots ituu.. 







XoXo
Azyyati Kamaruddin

No comments: