Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, December 11, 2011

Final Result!!





Akhirnya aku TAMAT juga diploma.. 
TAMAT dlm erti kata yg sebenar..
yeahh result dh keluar hari smlm..
aku ke MELAKA 2 hari 1 mlm.. 
cerita Melaka akan di update later ye..
so ak sampai kuantan pukul 6..
relax-relax dlu then mlm tu bru check..
ini lah keputusannya :

masa nk tgk ni mmg berdebar lah..
Alhamdulillah aku lulus semua..
walaupun tak dapat Anugerah Ketua Jabatan tp aku bersyukur sgt sbb pointer aku masih membolehkan aku untuk sambung Degree.. itu yg penting..!! :)
now dh blh fikir plan masa depan..
so skrg plan aku : 
a) nk cari kerja..
b) nk mohon untuk sambung study..*klau ade rezeki..


kepada anda-anda yang result gempaq, sekalung TAHNIAH.. korang memang HEBAT dan yang mana ada paper yang tak lulus, takpe USAHA lg.. mungkin ini yg TERBAIK Allah dh tentukan untuk korang.. jgn KECEWA, PUTUS HARAPAN.. percaya lah, Allah tahu ape yg terbaik untuk korang. berusahlah lagi.. aku sentiasa doakan korang BERJAYA..nanti boleh sambung study sama-sama kan.. :)





p/s : aku tak sehat lah.. rs nk demam.. huhuhuh..semuanya berpunca dari bengkak kat leher ni.. pahtu ade mcm biji tumbuh hujung dlm mulut dkt pipi..sakit sgt.. huhuhuhu :(


No comments: