Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, December 29, 2011

diari biwuuu..


Assalamualaikum..
hai cowok-cowok kacak dan cewek-cewek cun sekalian..
ptg td aku tak tahu nk buat ape..
buka tv , mengharap ada lah cerita MERLIN, ulangan yang season 2 punya tp tiada.. 
tekan channel A cerita indon.. tukar channel B eh indon jgk.. lastly tekan channel off, ha bru nmpk muke aku kat skrin tu.. hohoho
aku ddk2 lah melepak, melayan perasaan sebenarnya.. tetibe melintas lah wajah yg sedang hangat diperkatakan oleh penduduk2 hati hamba...
niat di hati nk update dkt blog tentang mamat tu tp mcm eh malu lah.. ahha
tukar niat, update dkt diari..
bermulalah episode mencari diari..

tadaaaa ini lah Diari Biwuu ku..


disebabkan diari ni dh penuh jd aku batalkan niat utk tulis dlm diari ni..
diari ni dilahirkan pada tahun 2006..
yeahh ni diari aku masa form 4.. 

masa form 4 dh gatal tulis diari.. apakah?!! 
ape korang ingat aku tulis kisah chintan chintun jerk ke?!
mcm-mcm hal ade..
kisah aku marahkan ustazah aku lah.. *tumpang lalu ustazah..
bila bc semula, lawak sangat..
bila bc diari ni bru lah teringat kisah-kisah zaman sekolah dulu..
time ade bdk nakal ni nk ngorat-ngorat..nama dia Mr A.. hari-hari dtg dkt pintu belakang class aku..
ok meluat giler tgk muka dia..dia tak lah hodoh tp sbb aku benci dia so automatik jd meluat.. rasa nk pijak-pijak biar lunyai.. masa tu mmg marah lah dgn dia, suke malukan aku, pahtu tahan-tahan aku tgh jalan, dia ingat aku takot lah tu.. pirahhh.. *skrg brani lah ckp mcm tu.. haha
TAPI skrg bila ingat semula, ololo sweet pulak.
then masuk sekolah teknik, masa tu form 4 dgn Mr J pulak.. ni semua membe aku punya pasal.. pandai-pandai nk adjust Mr J tu dgn aku.. hari-hari time rehat jerk rs mcm nk pitam, adelah menempel muka Mr J tu kat class aku.. aku mmg tak layan, siap msj kat Mr J tu jgn dtg class aku dh.. dia mcm terasa lah kot.. tetibe hujung tahun form 4 tu, dia couple dgn membe aku..
lawak ok..


diari biwu saya warna-warni..
siapakah pemilik gambar itu.. haha
bukan Mr A dan bukan jgk Mr J tu ek..
itu kisah chenta monyet, kera, org hutan, big foot.. hahaha
cerita dia, i will story later..
Diari Biwu ni, kisah dari tahun 2006 - 2008..
tahun lepas aku baca semula diari ni pahtu tgn aku gatal nk comment smula ape yang aku tulis..
maka nya , setiap post dlm diari aku tu akan ada comment mcm pic kat bawah ni..
nmpk tak kertas kuning tu? ha tu lah comment nya..
L.A.W.A.K..!!
walaupun ianya lawak dan sgt-sgt membuatkan perotku ingin pecah tetapi ianya jujur dan ikhlas dari hati..
setiap tulisan yg tercatat adalah tulisan hati aku..
tiada yang makna tersirat.. semuanya jelas..
itu sebabnya aku suka tulis diari dulu, bila dh kenal blog, aku terus lupakan diari..
blog ni best tapi tak semua kita blh luahkan..
masih ada hati yang perlu kita jaga, masih ada rahsia yang perlu disimpan kekal sebagai rahsia..
bila nk tulis kena guna hati dan akal..
tapi dalam diari, mmg tulis guna hati jerk.. hahaha


aku berhenti di sini dulu..
ada masa kita ketemu lg..

sdh lama gilerr aku tak snap pic yg koya sorang-sorang mcm ini..
so hari tu nk keluar, tunggu sepupu aku lama sgt...
jadi ini lah salah satu hasilnya..
Cik Blog
sila abaikan background.. bilik aku mmg dipenuhi dgn buku-buku..





Lots of love
Azyyati Kamaruddin

No comments: