Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, December 24, 2011

dia dh kahwin.. aku??


eh eh awak, yelah awk lah yg mata sepet2 sikit tu, pahtu bdn ala-ala Muslim harimau muda tu.. tayah lah pandang org lain.. sy tunjuk awk ni.. ehem ehem, awk ni hemsenggg*handsome* lah.. jom couple...*PITAM*

STOP IT yerk Azyyati Kamaruddin..

Assalamualaikum..
ouchh tetibe sakit pinggang. rasa mcm nk cabut pinggang ni letak tepi jap.. pahtu bila dh tak sakit, baru pasang smula.. ewah ewah ko ingat ko robot ke blh main cabut-cabut.. betullah pinggang ni sakit sakit.. asal Abc jerk mesti mcm ni, bila mcm ni jerk mesti Abc.. *ape yg aku merapu ni*

Sebenarnya aku bukan nk cerita pasal sakit pinggang or Abc tu semua.. tersalah tulis plak, biasa lah mood Abc mmg berubah-ubah kan.. aku ade terbaca dekat terfaktab td "Wajarkah ke majlis perkahwinan bekas kekasih?"  cha-chingcha-ching*sound effect tak tahan*  terus terlayar satu persatu wajah-wajah yang pernah menjadi kesygan hamba.. ewahh macam banyak jerk kan, padahal baru sepuloh org.. sebenarnya yang betul-betul suka dlm 3 org jerk, yg lagi 7 tu aku syok sendiri..huahuahua ok itu tipu.. 

Cuba kalau org tnya soalan mcm ni dulu.. memang jawapan aku TAK WAJAR.. masa aku berchenta chintu bagai nk pitam dlu , aku pernah terfikir lah "mcm mana kalau dia kahwin dgn org lain? aku macam mana?" siap nangis-nangis ko tiap kali fikir...*over kan aku*  Biasalah ms tu kan hanya dia seorang yg bertakhta di hati.. TAPI oleh sbb skrg sy single*eh perlu ke ko nk tulis ko single?pangg skali kat pipi sendiri* dan dari pengalaman aku yang tak berapa nk banyak ni, aku rasa adalah WAJAR untuk aku pergi..

1st sebab dia dh jemput.. mak aku pesan, kalau orang jemput ke kenduri kita kena pergi kecuali kalau memang ada sebab yang tak boleh elak untuk pergi , ha barulah tak payah pergi.. eh korang faham tak ayat aku? kalau tak faham, buat-buat jelah faham.. ape-ape pun kalau dia jemput lah kan.. kalau dia tak jemput memang aku confirm tak pergi pahtu aku ddk dlm bilik sambil tumbuk-tumbuk muka Mokgu.. *apakah??*

Lagipun masing-masing dh ada kehidupan sendiri.. kenangan-kenangan dulu tu simpan jelah dekat dlm peti pesi dlm stor.. naty bila nk cerita kisah cinta kat cucu-cucu, ha baru buka stor smula..haha   Biarkan  lah dia kahwin dgn org lain, kalau dia tak kahwin dgn perempuan tu pun, dia bukan nya akan kahwin dgn ko pun.. dh memang tak ada jodoh kan.. Redha jerk.. kalau Redha kena lah Ikhlas, kalau pasrah kena menyerah...*Ombak Rindu*

Sebab utama aku nk pergi majlis kahwin bekas/tupperware/botol/kuali kekasih aku adalah kerana aku ingin melihat siapakah perempuan yang berani-berani merampas takhta ku itu.. Ok itu bohong sangat-sangat.. aku nk tgk lah isteri dia.. manalah tahu aku kenal kan.. lagi pun aku memang suka tgk orang kahwin ni.. nmpk berseri-seri jerk.. Sebenarnya*apesalah aku suka sgt dgn perkataan sebenarnya ni* bagi aku lah kan, kisah  tu semua dh lepas.. jadi kita tutup buku lama , bukak buku baru.. aku memang dh tak berperasan lebih dari seorang kawan dh dgn mereka-mereka semua.. maka dgn itu adalah menjadi sesuatu yg tidak susah untuk aku ke majlis diaorg.. 

Yang berlalu biarkan ia terus berlalu kan... Aku belajar melupakan seseorang yang melupakan aku.. aku belajar memaafkan semua orang yang pernah menyakiti aku. dan aku belajar untuk menjadi yang terbaik untuk orang yang aku sayang.. siapa orang yang aku sayang? ha yang tu kita tahu.. hahaha

aku nk upload pic tp tak tahu kenapa blogspot tak bg aku upload pic dkt folder ni.. kalau dari URL blh jerk.. naty esk lah aku tambh pic kat entry ni.. hohoho "Selamat bercotii u all.."



p/s : sy suke lelaki mata sepet.. pangggg skali lagi kat pipi.. k bye...






lots of love
Azyyati Kamaruddin

No comments: