Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, October 28, 2011

mungkinkah?!!

assalamualaikum..
sungguh lama tidak menaip..kekok plak rasa..
i got a lot of thing to settle last week..
final project, report, presentation, prototype, test , quiz..
ouchh semuanya memerlukan pengorbanan masa tido yang sangat2 maksimum..
alhamdulillah, semuanya dh settle..
tinggal nk hantar report jerk nanti..

btw hepy depa to all indian..:)

Eh2 korang tahu kn kisah Muammar Gadafi yg dh kena bunuh tu kan..
aku tak kisah lah dia kena bunuh sbb dari kisah2 dia yg kita dengar, dia mmg kejam kan TAPI yang menjadi persoalannnya, kenapa mayatnya tidak ditanam, malah di pamerkan untuk menjadi tontonan umum?! sejahat mana pun dia dulu, skrg dia dh berada di alam lain, segala kekejaman yang dia lakukan akan dibalas oleh Allah, sebaik-baiknya, mayatnya, biarlah dibersihkan dan ditanam dgn sewajarnya kan..



walaupun hidup dlm kekalutan but kehidupan aku sgt gumbira skrg.. sometime rs 'down' tu biasa lah kn.. dlm hidup mana boleh nk 'up' jerk slalo.. my friends keep asking me " mai , nape tak terima jerk dia? kalau aku, awal2 dh aku sambar...ape lg yg ko nk? ".. yes, he got everything, wait everything, ermm not lah, but he got everything that we need in live.. family yg ok, kerja yg ok, kewangan yg ok dan rupa yg biasa2 so ape lg yg aku tunggu.. i was thinking about this everyday.. i cant force myself to fall in love with someone.. :) my answer bg soalan kawan2 aku tu "I am not looking for someone who has everything BUT someone who has time to spend with me MORE THAN everything.."



so i just nk share ayat dari Bob Marley yg aku rs sgt2 mendalam maksud nya..

here :

"He's not perfect. You aren't either and the two of u will never be perfect. But if he can make u laugh at least once, cause u to think twice and if he admits to being human and making mistakes , hold onto him and give him the most u can. He isn't going to quote poetry, he's not thinking about u every moment but he will give u a part of him that he knows u could break. Don't hurt him, don't change him and don't expect more than he can give. Don't analyze. Smile when he makes u happy , yell when he makes u mad, and miss him when he's not there. Love hard when there is love to be had. Because perfect guys don't exist but there's always one guy that is perfect for u..."



ouchh kepala tiba-tiba berpusing2, better i stop now..








Lots of love , Azyyati Kamaruddin

2 comments:

aku_azreen said...

andai dia sudah tercipta untuk mu..mana bisa di ubah diari langit ketujuh..hehehe

maiTuty said...

azreen : haha ..love ur word dear.. :)