Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, September 9, 2011

Eid yawww!!


happy Eid everyone!! hohoho

mlm raye sgtlah penat..mcm2 buat..
buat kek 2 biji..*entry kek naty ek..
pagi raya, sepupu2, makpak sdare semua berkumpul kat umah aku*belah mak aku ek..
atenya kami tak ada kampung, jadinya raya di Kuantan sajelah..:)
mari layan gambo, mls nk cte banyak..

jaja*my sis my mum n me..
abg aku raye umah mak mertua dia taun ni..


:: nasi arab :: ayam goreng berempah :: kentang berlada :: kek 2 biji :: kari ayam :: ketupat :: rendang ayam n daging :: lempeng ::


aku nk mention awal2 ni, klau korang tgk yg pkai baju sama colour, sma corak tu, mereka adalah family ek.. kira mcm boria lah tiap2 family.. mmg every year mcm ini..:)

mereka gorgeousss..:)

ketibaan datok2 dan daten serta toh puan dan tanSri2 sekalian.. haha

berbaris utk bersalam..susuan adalah mengikut umur..:)


sesi memberi duit raye..sesiapa bekerja, sila keluarkan sampul duit raye.. hahah


aku msh study so dpt lg duitnya.. auwww.. duir raye aku 4++..alhamdulillah..:)




sesi berposing cantekk


kunun2 nk buat2 jatuh, skali terjatuh betol2.. hahah muke cuakk jerkk..:)






end sesi pening lalat..
mari kita makan.. dh makan semua..

we all pun berjalan ke rumah sdare mare..
1.Rumah Mak Long*akak arwah abah aku yg sulung.. baru meninggal 5.9.2011 ari tu..
2. rumah mak teh*akak arwah abah aku jgk..no bape aku tak ingat..
3.rumah mak de kiah *akak arwah abah aku jgk..
4. umah acik*adik mak aku..
5. umah pok *adik mak aku
6. umah mak de*adik mak aku
7. umah ayah Long *abg sulung mak aku..





then balik umah dlm kepenatan.. hahahaha






raye kedua, kerumah Cik Bie*akak arwah abah then umah Cik*adik mak aku..





end..



:)







No comments: