Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, July 8, 2011

eh dia lah!!



hari ini hari penat sedonia dan aku pasti esk juga akan begituu !!
dari pagi membawa ke malam, aku masih kesana ke sini duk cari barang dan kemas barang..

btw , td aku g vinci East Cost Mall kan, pastu kan macam tertarik dgn kasut ni kan..
pastu kan teros aku amik kan, pahtu g bayar kan.. dan bawak balik rumah...hahahA

wedges ni selesa gilerr masa pkai.. :) kire berbaloi lah dgn harganya...

kasut vinci ni , kena bayar dekat kaunter padini..
aku ni jalan jelah g kaunter..
pahtu tunjuk kasut, skali tgk mamat yg jaga kaunter tu..
'eh, eh mcam penah tgk mamat ni...' cakap dlm hatilah kan..
then dia pandang pun mcm kenal..
tgk tag nama dia..
omjayy 'kawan' aku dulu...*pengsan!!
ya allah, lain gilerr dia skrg.. makin handsome!!
aku kenal dia masa tahun 2008 rsnya..
then masok akhir taun 2009, kitaorg dh tak cntct disbbkan masalah2 dalaman.. haha

awal tahun dulu, dia ade msj.. aku ms tu kan mcm ala-ala baik kan.. *konon
aku mls layan, aku balas msj dia "sorry salah no" then aku delete no dia..
td cari no dia, dh tak jumpe..*nages
hahaha..
lain sgt dia skrg..
dulu kurus kering, rmbt mcm tetttt...
skrg dh berisi sikit and kemas jerk..
ok lah kan, manusia perlukan perubahan ke arah yg lebih sihat..

TAPI td dua2 diam..sepatah pun tak ckp..
aku lps dh tahu tu dia, aku pandang sekilas mcm tu jerk..
auuwwww i malu lah.. hahaha
kalau blh time tu nk hilangkan diri, jadi halimunan!! ahha





p/s : lps ni nk masok Padini, kena check line dlu..hahaha





Azyyati Kamaruddin

No comments: