Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, July 16, 2011

Callin u


assalamualaikum..
skrg mmg tak ada mood langsung nk update..
cerita ada, gambar banyak TAPI tak tahu lah kenapa..

aku rasa hidup aku seperti di alam mimpi..
berita kehilangan sepupu aku, masih lagi terngiang2 kat telinga..
masih tak kuat lagi hati untuk melihat gambar dan mendengar apa-apa pun cerita berkaitan dia..
hari ahad last week, aku mimpikan dia..
dia hanya diam dan pandang aku..
aku sedar2, tgk dh dekat nk subuh..
aku terus bangun..
sebagai hamba Allah yang yakin pada ketentuan Allah, aku masih lagi teruskan hidup seperti biasa cuma terasa ade sesuatu yg hilang dan kehilangan itu tidak mungkin dapat diganti..


seminggu ni pulak , asyik mimpikan 'kawan baik' akutu..
yeah kitaorg stil berkawan walaupun jarang2 berhubung..
kata org "trying to forget someone u love is like trying to remember someone u never meet.."
after aku cakap aku nk lupakan dia, aku mmg dh blh lupakan dia..
lupakan segala-galanya..
then skrg rasa tu dtg sendiri..
kawan aku ckp "mmg mcm tu, Allah nk uji kita.."
alhamdulillah, aku tak layan sgt perasaan ni..
aku masih teruskan hidup seperti biasa..



latest pic masa g expo kat dungun last wednesday.. :)



btw, tonite aku naik bas ke Kedah for my convocation day..
mybe aku ddk sana dlm 3 or 4 hari..
jadi blogger kedah , mai lah kita jumpe..!! :)



eh lagu ni bestlah..
jom2 layan..








p/s : kalau sempat, aku update blog kat sana ek tp through my phone jelah sbb laptop tak bawak.. :)







Azyyati Kamaruddin

2 comments:

ezzu said...

sabar ek.. memg lh susah nk lupakan org yg kita syg..hehehehe
kuatkn hati n kuatkn semngat utk terus hidup...

maiTuty said...

EZZU : thanks for ur advise.. :)