Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, July 8, 2011

akak besar punya!!

assalamualaikum..

minggu ini sgt kelam kabut..
rs nk tidur jerk sepanjang minggu ni, ari ahad baru bangun then semua benda dh settle..
semuanya jadi kelam kabut sbb aku buat last minutes..
nasib baik ade 'sukarelawan'.. :)
so hari ini, konvo punya doc dh settle, dftar sem baru pun dh settle, yuran pun dh bayar...
semua dh settle , tunggu nk masok class n next week nk g konvo..
oh my, sunggu tak sabar nk ketemu kamo kamo dan kamo sekalian di sana nanti.. :)


smlm aku g Dungun..
dftr pengajian..
aku naik kete dgn teha , bf teha n ira..
kami pinjam kete bf teha dan dia pun nk ikot so we all tak ade masalah lah kan..
kami pergi balik hari..
pergi teha drive, balik ira drive..
ok nk ckp tu jerk..
naty aku story lg, nk kluar ni..
nk g beli barang2 skit..

c yaaw!!


layan pic dalam kete smlm..

*ira*teha*aku




end..



p/s : sy dh sem 6, means sem akhir :)..owhh tak sabar nk habis kan poly..




Azyyati Kamaruddin

No comments: