Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Monday, May 2, 2011

tiada tajok..

assalamualaikum...

aku dh rs mcm nk muntah tgk barang2 dlm bilik aku ni..
aku kemas byak dh rsnya tp still tak siap2..
adoiii...

banyak kot aku jumpe surat2 and mende2 lama..
haha
bila bc balik, L.A.W.A.K...
ada kad raya lah, diari lah ..
apelahh..

aku tak sangka aku boleh tulis ayat sematang itu and kata2 yg bombastic sebegitu..
belek2, jumpe lg novel yg aku penah tulis dlu..
tapi novel tu tak ada ending,.
mybe ms nk bt ending , aku dh mls nk bt..haha *mmg tak layak jd penulis..
tp mcm rugi sbb dh banyak yg aku tulis...


pahtu tgk hadiah2 yg org bg time besday dlu..
then kad2 hari jadi..
aku masih simpan yerk semuanya..
olololo so sweet lorh ayat2 korang..

kepada kawan aku NUR JEHAN BT RAMLAN :
weh, aku jumpe surat2 kita dulu2.. mak aii, aku gelak sorang2..hahahha
hebat jgk kita time tu ek..
main balas2 surat..
umah sejengkal jerk jauhnya..hahah
miss dat moment lorh babe..


yg paling buat aku gelak terguling2 bila bc biodata2 ms skola rendah dulu..
hahah
Kenangan manis : rahsia
kenangan pahit : rahsia
kalau nk tulis 'rahsia' baik ko tak payah tulis kenangan pahit n manis tu..*aku dlu mcm ni jgk,.
pahtu cita2, mak aii tak logik..
seorang blh ada 3 or 4 cita2..hahah
pulak tu, cita yg heba2 jerk..
Doktor, Polis, Peguam, Pilot..
amboii, mcm bdn blh kerat2 dh gayanya..haha


meh nk tunjuk skit keadaan bilik kuh..
dh lah bilik aku kecik, makin kecik jadinya...



ok 3 cukup..mls nk snap..
now nk continue kemas lg..
tulun2..
sesiapa ddk area kuantan??
sila dtg ke rumahku dan tlg aku berkemas..:)



selamat bercotii u all..



Azyyati Kamaruddin

4 comments:

Jehan.R said...

hahaha ! lawak lawak lawak !

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas

:DD

maiTuty said...

hahha..tau takpe.. lawak betol..

Anonymous said...

Ini adalah pandangan fantastis situasi, saya tidak berpikir saya telah cukup melihatnya dari perspektif itu sebelumnya.

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)