Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, May 6, 2011

tebang tebang

pg td aku tgh menyapu dlm rumah*rajin tak aku?haha.. tetibe anak buah aku ni lari masuk umah aku sambil jerit2..

"Ochu, ochu tebang tebang.." sambil tarik2 tangan aku suh ikot dia keluar rumah..
"ape dia?" aku ni ingat apelah..dh nervous dh..tebang ape pulak..
"tu tebang tebang.." sambil tunjuk kat ats langit..
"owhh kapal terbang ek..."
"ha kapal tebang.. " dgn gembirannya dia ckp..
"aeroplane..pa'an ikot Ochu, aeroplane.."
"ae-o-play.." hahahha..aku gelak jerk..

sweet lorhh..
anak sdare aku tu mmg byk molot..
kalau dtg umah aku, duk nk gado dgn aku..
aku suka melayan..haha
kalau dia sakit atie sangat, dia akan cakap "mengarutlah Ochu ni.."
hahaha

korang msti pelik kn..
dia panggil aku Ochu..
aku ajar Mak su, then ms dlu panggil Cho Chu sbb tak pandai nk sebit Mak su..
skrg ni dh pandai nk sebut, panggil Ochu..
Ochu pun Ochu lah pa'an..
naty dh besar, panggil Mak Su , okeah...

inilah dia bdk 'nakal' ito..
nama dia Khairul Alif Farhan

kalau jalan, tak mau org pimpin tgn..berlagak betoll..


org shopping, dia pun sbukk sama..


kalau bwk g beli sayur kat Giant or mana2 lah kan, dia main amik jerk brg then letak dlm trolley..satu keje plak kena simpan balik barang2 tu..adoiii


bila org nk snap pic, dia buat r prangai tamau org tangkap gambo dia..


with aeroplane..





lot's of love : Azyyati Kamaruddin

No comments: