Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, May 8, 2011

sedang berusaha

yes!!
bilik sy sudah 97% siap kemas atas pertolongan my mum..
macehh mama..

ada nk touch up skit..
smlm g SSF..
omaigood, tgk barang2 kat situ..
hampir buat aku pengsang tujohplohkali..
tema english style..
bila sebott englishh confirm lah my fav colour kan, fink n futihh..
nk rembat smlm, tak cocok duitt lg..
so next time..

skrg ni aku tgh kemas tudung2 aku..
bru aku perasan, tudung aku sgt byk, ada yg masih tak sempat nk pkai lg..hahah
aku suka beli tudung okeah..
tudung bawal ta payah ckp la, tak muat almari aku so aku transfer ke almari my mum..
selendang sume digantung dlm almari..
tudung ni tak tahu nk letak cam ne, so buat sementara waktu ni aku letak dlm kotak dlu..
jadi bersemadilah kamo disana buat sementara waktu wahai tudung2 kuh.!!




ok nk sambong keje..
daaa...





Azyyati Kamaruddin

No comments: