Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Wednesday, May 25, 2011

Mary kay

sedang aku mencari2 lip mask tiba2 terjumpa page kak azee niee..
terus lah usha-usha harga, pahtu mcm berminat dan kak azee sgt friendly...
so aku bank-in duit hari selasa, hari ini barang aku dh sampai..





tadaa ini lah dia lip mask tu..


sbnrnya aku tak tahu nk guna lip mask ni, bc kat kotak ni semua bahasa yg aku tak faham..
bukan english dan juga malay so tak tahu bahasa ape..hakhakhakhak


so aku msj kak azee, tanya macam mana nk guna produk ni kan..
pahtu dia col 2 kali, aku tak sempat angkat sebab sedang bersiram*mandi..
then i col smula..
dia sgt friendly..
dia terang2 semua..
then tros aku pakai ms tgk NORA ELENA...



kesan nya, akan diketahui kelak..hakhakhak





sesiapa yang berminat dgn produk MARY KAY , blh lah ke blog KAK AZEE ek..



Azyyati Kamaruddin

1 comment:

az said...

hehe tq sis ;p...hope berpuas hati dgn servis akak hehe