Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, May 20, 2011

234



assalamualaikum...

eh korang perasan tak? perasan tak? cb tgk betol2..
tu kat atas tu..alah tu ha..
tak perasan ek? sentap lah macam nie..
hahaha


follower aku 234

cantek kan nombor tu.. :)



aku nk ucapkan thanks you lah kepada semua follower n reader blog hampeh ni..
thanks a lot..

aku ni nk g melawat satu per satu blog follower aku tu, mmg tak berkesempatan lah kan *mcm lah byk sgt follower haha..
tapi kalau korang tinggal jejak kat comment atau chat box kat tepi tu, mmg confirm aku terjah blog korang..


ape-ape pun terima kasih sekali lagi..:)
jasamu dikenang!!
love u all..




p/s : aku dh beli handphone baru!! :)


Azyyati Kamaruddin

7 comments:

liyana said...

entry kita hampir same..aha.

shar90 said...

wow~ ramai tu...mmg bijok r, blog nie...hehee

shar90 said...

smpai 2 msj ambe hk sme...haaha..buang se..hehee

maiTuty said...

liyana : btol2..sy dh g jelajah blog awak..


shar90 : hahaha..dh buang dh satu tuan hambe..tu lah exited sy comment sampai 2..haha :p

shar90 said...

tu r... nape komen dok kuor..upenyer kene apprv dlu...heheee
(abis ngusha blog org...ahaha)

maiTuty said...

shar90 : hahha buat lawak lah awk ni..:p

shar90 said...

:)..xprasan mlawak...biase klu sye mlwak, sye wat kuor I/C...huehehe