Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, April 9, 2011

tidurku diganggu

assalamualaikum..
selamat pagi u all..


pagi-pagi ni mood aku dh weng weng..
Tengah syok aku tidur bersama mimipi2 indah*ewah tetibe phone bunyi..
tengok skrin, ok mls nk angkat..
aku bt ignore jerk, sorok tpon bawah bantal..tak dengar bunyi tp still gegar2..hahaha
i tak suke tdo i diganggu kecuali col dari org2 yang penting dan ada perkara penting yg nak ckp..
si pemanggil masih tidak berpuas hati, gegaran masih tidak henti..
'dia ni nak ape, hishh..'geramm!! *dgn mamai , aku pun jawab tpon tu..
dia bg salam, ok sejukk hati sikit..hahha

boy : u ni saje nk sakitkan diri u kn, u sakit tak bgth bla bla bla bla bla....bila u g klinik?
aku : tadi..
boy : tadi?? bila?
aku : eh smlm.. *actually aku tak prgi pun, tp mls nk ckp banyak2..if aku ckp tak pergi, naty dia bebel lagi..
bla bla bla bla bla..
byklah dia bebel, aku bls sepatah2 jerk..
dh lah aku sakit telinga, makin sakitlah telinga aku dgr..
aku : u, pg2 mana blh marah, naty rezeki tak masok..
boy : pandai pulak u ckp..
ek'elh lu ni, wa dh abis sopan ckp dgn lu, lu mau cari pasal er? dh lah lu tpon wa pagi-pagi..ganggu waktu tdo wa.. mlm smlm kol 2.30 pagi lu msj, lu col..wa tak marah lu, lu patut bersyukur ok..


aku : ape masalah u ni? *dh hilang sabar..
boy : u tu lah, sakit tak bgth i..dh seminggu kn..
aku : nape i kena bgth u pulak.. pelikk lah u ni..pg2 tpon nk bebel2..
boy : yelahh..i ni care pasal kawan-kawan i..tak kira lah laki er pempuan..
aku : yelah, i nk tdo ni..
boy : emm..g lah.. i tau u tak cukup tdo lg kn..
aku : tahu pun..bye..

dia bebel banyak sgt..aku tak berapa nk ingat sbb ms tu mamai skit..hahahah

aku mmg tak cukop tdo pun, smlm balik umah kol 2 pagi..
buat minit mesyuarat then borak jap..
lama tak melepak dgn diaorg, mmg beborak mcm2 cite lah kuar kn..


aku berterima kasih lah kn sbb dia care tentang hal aku..
dan aku macam nk gelak pun ade..
hishh tpon pagi2, nak marah2..
mcm aku ni girlfriend dia pulak..=)

nasib baik lah aku ni mmg jenis tak reti sgt nk marah2 org..hahaha
ingat nk smbung tdo tp tak boleh sbb dh dgr suara sepupu aku kat luar..
dia dtg nk breakfast kat umah aku, so tak kan aku nk tdo kn..
k lorhh..
got to go, sepupu aku dh memanggil-manggil..

:)

hahaha *gelak, tak perlu kata apa2...





p/s : pics tak ada kaitan dgn entry..harap maklum..=)



p/s/s : dia bukan bf sy ek.. kawan jerk.. i've no feeling with him..fullstop..:p





with love : Azyyati Kamaruddin

4 comments:

ezzu said...

sabor jer lh....kwn ke boyfriends.???

maiTuty said...

ezzu : kawan lahh..:)

chacha said...

sama lah...boyfriend = kawan lelaki... =)

maiTuty said...

hahha..yelah chacha..
but he is not my special one...:p