Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, April 30, 2011

move in

yeahh!!
mlm ni 1st day tido dlm rumah baru..
penat sgt, kemas barang2 semua..
sampaikan charge phone aku pun dh tak tahu letak kat mana..
esk sambung kemas lg..
ni jerk pic yg sempat aku snap..
naty dh siap kemas, i snap lain ek..

ini ruang rehat family or tempat melepak tgk tv..
ari kamis malam jumaat ari tu, ada buat bacaan yassin family kat umah aku ni sbb tu tikar tu semua tak berangkat lg td..


ni tmpt tetamu.. i tak ingat ape nama ruang ni if dalam pelan..


ini dinning and belakang tu dapur kering..dapur basah di luar!!



td org Telekom dtg pasang telefon and streamyx..
esk*eh kira hari ni dh kan..hahha Astro plak dtg pasang piring astro tu..
nak pasang sendiri blh tp tak reti nak cari channel tu..
so dari bersusah payah, ada baiknya kita serahkan kepada yg pakar..hahah



nite all...

5 comments:

Jehan.R said...

wahh rumah baru dah kau eh. ;D

Jehan.R said...

eh kat mane ?

maiTuty said...

jee : umah tapak lama , cma buat baru jerk.. :p

Jehan.R said...

oohh ingatkan pindah tempat lain !

waa bestnyee umah baru ! ;)

maiTuty said...

hahah..ditapak yg sama.. ehhe
best tp penat yg amat..berkemas tak sudah2..
:(