Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, April 2, 2011

Maharaja Lawak?!!


Maharaja Lawak?? hey apekah ini.. rancangan ape ni?? sejak ddk dkt tempat yg tiada tv dan internet ni, semua rancangan aku dh tak follow TAPI gossip artis i tau u.. hahaha... Then aku tgk lah bersama mama kuh dan sepupu2 ku yang kebetulan dtg melepak kat rumah aku td..

Rupanya rancangan ni, pertandingan otai2 lawak lah.. kira pelawak2 yg tegar lah ni.. semestinya aku sokong JOZAN.. sokong jerk tp i tak undi.. hahaha Diaorg ni mcm ngam jerk.. aku tgk muka diaorg pun aku nk gelak.. hahaha..

tapi kan tadi kan aku kan kesian kan tengok kan Amir kan.. *sengal gilerr ckp cm tu.. rs cm nk tampo pipi sendiri laju2.. Mmg giler kesian lah dekat Amir tu.. tak ada org gelak pun dgn lawak dia.. *adoii, cam ne dia boleh masuk ek? felik felik.. yang lain-lain tu okeah jgk.. aku tak hafal sgt nama2 diaorg sbb tak kenal.. aku kenal JOZAN, NABIL, SEPAH.. tu jerk..



TAPI tak puas hati lah dgn ASTRO..
kenapa PERLU ditukar ke ASTRO WARNA?? aku baru jerk beberapa bulan yg lepas buang channel tu.. bukan best pun, duk tayang cite yg sama.. pahtu umah aku ni, tak ada org tgk TV sgt, maka nya akak aku pun buang channel tu.. kekal kan jelah kat PRIMA..


tadi aku sesaje lah post kat Maharaja Lawak punya wall..
buat2 gedixx..

ramai jgk yg post sal tak puas hati tkar channel ni..




p/s : mau tito..nite






Lots of love : Azyyati Kamaruddin

2 comments:

ezzu said...

ezzu suka JOZAN dgn nabil...hehelawak diorg memg menjadi lh./....

maiTuty said...

a'ah..besh kan diaorg.. lawak spontan jerk..