Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, April 7, 2011

ini tidak adil.. tidak adil


"ini tidak adil tidak adil bagi nya..
ini tidak adil tidak adil bagiku.."

tetibe terpengaruh dgn lagu yuna..:p

yeahh tak adil kan bila kita mainkan perasaan org...
bila kita rs kita tak boleh nk go on, just straight to the point..
tak perlu nk jaga hati org sbb if kita pretend konon2 kita suka tapi HAKIKATnya kita tak suka, itu akan lebih menyakitkan hati org tu bila hakikat itu terbentang di depan mata..

aku tak kisah lah org nak cakap aku KEJAM or what, jenis aku senang..
if aku cakap 'KITA KAWAN' means kita hanya sekadar kawan..
bila kita kawan, kita akan letakkan 100% kepercayaan dekat dia..
segala rahsia dia, kita simpan..rahsia kita dia simpan..
bila dh putoss kawan pun, hal itu masih sama..
RAHSIA tetap rahsia..


aku tahulah, aku ni dh banyak sgt sakitkan hati org..
aku bukan saja2 nk sakitkan hati u all..
hati dan perasaan tak boleh paksa kan..
macam jugak aku..
yeahh aku ngaku, till now aku masih tak boleh lupakan 'dia'..
datang lah seribu lelaki pun, still aku tak boleh lupa 'dia'..

mula2 okeah..
pahtu makin lama, aku sibuk nk compare sikap laki yg dgn aku sekarang dan 'dia'..
semuanya aku nak compare..
STUPID kan..
kawan aku selalu ckp "sudahlah sakitkan hati sendiri mejan..lupakan jelah yg dh lepas.."
kalau kita nk delete doc dlm laptop, lps delete still lagi doc tu duduk dlm recycle bin kan..
sama lah mcm manusia..
dlm otak mybe aku blh lupakan, dgn sibuk kan otak aku utk pk hal lain tp dlm HATI..
siapa tahu? hanya aku dan Allah..

Aku tak salah kan sesiapa dlm hal ni..
soal hati dan perasaan tak boleh paksa..
mcm jugak aku tak boleh paksa hati aku utk suka laki lain..
sama lah situation 'dia' kan..

menyesal?? ape yg aku semat kan dlm hati, aku tak pernah menyesal dgn apa yg terjadi dlm hidop aku..
aku tak menyesal kenal dia, aku tak menyesal dgr segala masalah dia, aku tak menyesal apa pun..
setiap kali aku berkawan, aku ikhlas so kalau 'dia' yg menyesal kawan dgn aku..what more can i say kn..itu hak dia..

Rindu?? yeah, aku rindukan kawan aku tu..aku rindu nk gadoh mcm dulu2..
tiap kali nampak apa2 jerk yg berkaitan dgn dia, aku terikat dia..
nampak dia on9, kalau dlu cepat jerk tegor..
kalau tak dia yg tegur, aku yg tegur..
tp sekarang segala-galanya berubah,.
kami dh jadi seperti orang asing..
S.T.R.A.N.G.E.R
masing2 dgn ego tersendiri..
masing2 diam membisu..
kami dh mcm tak kenal antara satu sama lain..
sedangkan pantai boleh berubah, inikan pula hati manusia kan..
apa yg aku boleh lakukan, hanya berdoa..
yeah berdoa utk kebahagiaan dia..

nampak mcm aku ni 'baikkkkkk' sgt kan..
mcm2 dia buat dekat aku tp aku still nk doakan kebahagiaan dia kn..
sometime aku marah dgn hati kau, kenapa aku tak boleh nk marahkan dia?kenapa aku tak boleh nk benci dia? kenapa aku tak pernah nk kutuk dia? kenapa?kenapa? dan kenapa? till now aku tak ada jawapan utk soalan tu..='(



u r not around, something missing in my smile..*sigh




p/s : final is coming..tlg pergi semua masalah..izinkan sy jawab exam dgn tenang!!





luahan hati
:
Azyyati Kamaruddin..

No comments: