Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, April 28, 2011

i'm STRONG gurl

korang aku dh dpt diri aku smula..
aku dh boleh terima kenyataan..
aku dh boleh lupa perasaan aku kat dia..
aku dh boleh anggap dia hanya kawan..
aku dh tak rasa apa-apa bila tgk pics dia dgn awek dia..
so AKU DH BERJAYA...haha

kalian, sila ikut tips aku ini ---> tips melupakan kekasih hati


to incik kamo, u r my friend n still akan jadi kawan sy sampai bila-bila..
marilah kita berkawan seperti biasa, seperti tak pernah ade perasaan lebih drpd kawan yg muncul antara kita sebelum ini.. :)


weh korang ingat senang nk jadi STRONG mcm ni?!
susah mcm mana pun, if ada usaha PASTI berjaya..
kepada gurl-gurl yg sedang putos hati di luar sana, chaiyok chaiyokk..
kita ni perempuan yang KUAT dan HEBAT..
pasti kita boleh.. *apa aku merepek ni..


sila layan video ini..
spoloh kali tgk pun , still nk gelak guling2..haha





nota kaki : kaum adam, sila jgn jd begini..






lots of love : Azyyati Kamaruddin


2 comments:

Jehan.R said...

wahai ....... sah ! ha3

maiTuty said...

jee : ahaha..lawak kot..