Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, March 25, 2011

tired

assalamualaikum..
minggu ini adalah minggu yg sgt sgt sgt memenatkan.. sila faham tahap kepenatan aku sebab aku dh 'triple'kan perkataan sangat itu..
meh nk story sikett...

senin hingga kamis seperti biasa.. tayah nk cite.. semua org pernah alaminya.. study, kuiz, test, assignment.. itu semua rutin harian seorang student.. ditambah pula dgn rutin gedik's, tgk movie smpai pg,kuar hang out lps class ect..
khamis petang balik kuantan bas kol 2.. kol 2 45 kot bru bas smpai depan poly.. aku tunggu depan poly.. mmg tiap2 weekend aku balik Kuantan so jgn banyak tanya ek.. ahahaha *jap2 ade org kesah er hal aku..hehhe..kidding..

sampai Kuantan kol 5 lebih n sampai umah kol 6 sbb jalan sesak.. sampai umah, lepak2 dgn sepupu2 aku yg kebetulan ade dekat umah aku time tu.. then akak aku duk cite sal dia shopping td.. owhh aku sgt jelousssssssssssssss... then mlm plak, sempat on9 jap pahtu ikot akak aku pergi umah makpak sdara aku.. dia nk bersalam-salaman.. nk mintak maap..rasa mcm hari raya plak..=) balik umah kol 11.. then sambung on9 smpai pkol 3a.m..

kol 5.30 mak aku kejot suruh bangun mandi.. kol 6 baru mata boleh bukak.. kelam kabut aku bangun.. org semua dh ciap, aku baru nk mandi..a kak aku siap sound 'ko tayah mandi lah, dik.." .. aku berlari jerk masok toilet.. siap ala kadar jerk.. actualy aku nk ke kl.. dlm perancnagan nk bertolak kol 5.30 tp kol 6.30 bru bertolak..
sampai Kl kol 9.. singgah umah mak cik aki kat taman nirwana.. lepak2 sampai kol 11 then gerak ke KLIA.. g KLIA nk hantar akak aku pergi buat umrah... smpai2, cari parking bagai then lepak situ jap.. kol 1 gerak balik umah mak cik aku semula.. berehat kat umah dia jap, kol 5 bertolak balik kuantan..
sampai kuantan kol 8 then g makan jap sbb kat umah tak ada orang so tiada makanan.. nk balik masak mmg tak larat dh semua.. esok kol 5 balik Dungun plak..

huhuhuhu..
akak aku dh g umrah..
aku doakan dia selamat sampai dan selamat pulang semula ke sini..
aku dh patah sebelah kaki..
adehh, kete ade depan umah ni, kunci kete ade dlm bilik ni tp boleh tgk jerk..
aii TAK ADA LESEN dan TAK PANDAI BAWAK KERETA..
sgt2 geramm..
kenapa aku tak belajar dari dulu..
badan penat tp gagah jgk nk on9 ni..
laptop aku buat hal lg..
dari semalam nk connect wireless kat umah ni tak boleh..
then geram sgt, smlm, aku guna cable..
boleh pulakk TAPI hari ni, guna cable pun dh tak bolehh..
ini MENDATANGKAN MARAH..
so aku on9, borrow vaio putih kakak kuh..
dh lah aku tgh ABC...
k lorh, penat sgt dh ni..
mau tido..
nite all..
p/s : nk laptop baru..ade sape2 nk bg support?? sorry lah, pics nan ado sbb camera akak aku bwk g mekkah..
nite
e
n
d
.
.
.
.
.
.
.
Azyyati Kamaruddin

No comments: