Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Tuesday, March 29, 2011

tido itu sangat INDAH


sekarang pukul 1.55 am..
sy masih dihadapan meja study dengan buku yg berselerak sana sini..

sy perlukan pertolongan..
tolong tolong..

Hari ini class padat sgt..
dari pukul 8pagi smpai 5 ptg..
tadi ada xtvt asrama so WAJIB pergi..
balik bilik dh dekat pukul 12..
baju sume basah sbb hujan..satu payung share 3 org so kalau tak basah, mmg AJAIB lah kn..

sampai bilik, tukar baju, tros buat assignment, semua kena submit ESOK..
atucara kontrak dah siap, Hydraulic pun dh siap..tinggal Geoteknik lg yg belum siap....
otak dh blurr pagi2 ni..
badan penat sgt, terbayang2 tilam dan bantal dh ni..
oleh itu, geoteknik, akan dibuat esk hari..

dh bersin beberapa kali, apakah tandanya? ubat-ubatan kemari kau..!!
huhuhu

aku mau tido dlu..
nite all..
assalamualaikum..



p/s : I dream of us and wake up alone..


Azyyati Kamaruddin

No comments: