Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, March 20, 2011

Tag time

Cik Eypa tag sy..
dia adalah kawan baik sy since darjah bape ntah..same dgn Cik Jee..
jom2, layan tag..

Cik Eypa mengapa kamo disable right click lah..terpaksa aku menaip semula semua soalan2 itu.. *malasss



1. Upload wallpaper laptop yang sedang anda gunakan sekarang ni..

2. Cerita tertang gambar
Pic tu ms tahun 2010.. ms tu aku tgh tunggu LRT kat stesen Cempaka*rsnya,,lupalah..
so sambil tunggu, aku paksa sepupu aku snap pic..hahah



3. upload wallpaper sebelum ni

4. cerita pasal wallpaper sebelum ni pulak
Nape ek letak pic ni? mcm sadis sgt jerk...ntahlah sometime aku mcm putus asa.. then bila sedar diri, as a Muslim kita tak boleh putus asa, aku semangat smula..aku cuma berdoa, supaya Allah dgr rintihan aku..*moga Allah kembalikan ape yg dh aku hilang..T_T

actually wallpaper laptop aku tu aku buat slide show..gambar bertukar2..then ms aku tgk td..2 pic ni yg kuar..aku amik yg ni jelahh..kira aci lah ek eypa..hahahah



5. kenapa tukar wallpaper?
sbb wallpaper aku mmg akan bertukar tiap-tiap sepoloh saat..:)



6.berapa lama pakai laptop atau PC?
pakai sejak masok poly..tahun 2008 dan kekal sampai sekarang.. dh 4 tahun maaa.. dulu pakai pc, ms skolah..skrg pc tu duk jd hiasan jelahh kat rumah nie...semua dh ade laptop..



7. apa nak buat lepas siapkan post ni?
Sambung chat dgn Azirah sbb td tak sempat habis and tidoo...zzzzz



8. apa tujuan buat blog?
buat blog sekadar suka2..saje nk asah bakat menulis tapi mcm makin hancus jerk bakat aku..saje nk simpan kenangan..bila bc balik entry lama2, aku gelak sorang2..i miss that time.. :)



9.berapa kali update blog dalam seminggu?
update ikotsukahati jerk..ms duk umah dulu, tiap2 hari update..skrg seminggu dlm 4 kali kot or lebih..


10.tag 4 nama
alah mls lah nk tag..
so aku pilih random jelah ek..
mari kita lihat, siapa yg kena..
ayu
and
nizam

okeah 2 jelah..hehe

so sila lah jawab n tinggal link kat comment.. :)



end



.




Azyyati Kamaruddin



No comments: