Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, March 18, 2011

tag time

sy adalah seorang yg agak malas menjawab tag..malam ni, duk buat blogwalking, tetibe jumpe tag ni..eh eh , i kena tag lah..Cik Jehan yg tag...Once you been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact,habits or goal about you.At the end, choose 25 people to be tagged.You have to tagged the person who tagged you. If i tag you, its because i want to know more about you..You wanna know about me jee? aku rs dr darjah satu kita kenal kan.. lebih kurang 15 tahun kn.. takpelah, aku ikot jelah arahan ko tu..

mari kita mula kan , yihaaaa !!
  1. My name is NUR MAIZAN AZYYATI KAMARUDDIN..
  2. maksud nama aku 'Cahaya Utama Kesabaran' *ewahhhh, sabarnya aku..haha
  3. Aku ade seorang mak yg sgt2 penyayang.
  4. Ayah aku dh meninggal ms umur aku 7 tahun.. ni entry kisah tu if korang nk baca --> Abah
  5. adik bradik aku 3 org jerk..
  6. aku ada seorang abg, seorang kakak n seorang akak ipar n seorang anak buah yg sungguh 'nakal'
  7. Same as u, aku sayang gilerr family aku.. my family is everthing..
  8. Aku anak bongsu tp tak manja...ke?? hahaha
  9. Ramai org kenal aku secara live, ckp aku ni lemah lembut..bukan seorang yg ckp , malah ber'orang-orang' *aku rs biasa jerk, i just be my self..ewahh
  10. Aku sedikit sensitif, agak cepat terasa..mmg sejak azali mcm nie..
  11. kalau sedih, aku lebih suka tenangkan fikiran sorang2..kalau rs mcm dh agak tak siuman, bru aku ajak membe2 aku kuar..
  12. Aku dilahirkan pada 6 March 1990.. sila take note yerk kawan2..next year aku nk adiah..
  13. Aku slalu gado dgn akak aku..ade jerk hal yg nk didebatkan tp bila ddk jauh, we all baik gilerr..
  14. Aku adalah peminat baju jenama diesel yang tegar.. tak tahu lah kenapa, asal tgk diesel punya baju, tros jatuh hati..
  15. Aku suka shopping dan agak boros..yeahh mmg boros lah jgk.. bila time ade duit lah..bila tadok, duk diam2..haha
  16. Aku pernah btol2 fall in love dgn sorang 'mamat' nie..tak perlu nk mention nama dia..sape pembaca tegar blog aku, pasti tahu, siapkah jejaka bertuah itu.. bertuah kah??! tapi ku sangka kan pelangi yang muncul, rupanya tsunami melanda..
  17. Aku suka menyanyi..karaoke! walaupun suara aku tak besh!! korang kena dgr jugak..hahaha
  18. Aku mmg gilerr on9.. aku mula berjinak2 dgn IT ni sejak darjah bape ntah...tp ms tu tak hebat lg..pahtu lps spm, duk umah..tros jadi 'hantu on9'..
  19. Aku dilahirkan dan membesar di Kuantan dan kalau boleh nk stay menetap kat Kuantan, sampai hujung nyawa.. =)
  20. Aku cepat merajok tp cepat cool..
  21. Aku suka menyiasat..haha..biasanya ape yg aku siasat, pasti berakhir dgn jwpn yg tepat..ewahh.. *aku sepatutnya tukar cita-cita, jadi penyisat..hahaha
  22. Aku cepat bersimpati kat orang..
  23. Aku agak pendiam, aku tak suka ckp byk tp kalau dh bercakap, susah nk berhenti..haha..
  24. Aku nk jadi seorang diplomat.. eh salah-salah, nk jd engineer..hahah *cita-cita haruss tinggi
  25. Aku nk kahwin dgn diplomat..ade sape2 yg keje sebagai diplomat bc entry nie? sila dtg pinang aku..*jenismukatakmalu.. KIDDING!! 

okay dh cukup 25..kalau makin banyak, makin merapu aku tulis..hahaha
aku nk tag sape ek? memandang kan aku jenis yg pemalas, so sesiapa yg bc dan berminat untuk jawab tag ni, sila anggap sy tag korang ek..then tinggal link kat comment ek..naty nak bc..



p/s : mau tido..ngantokk sudehh!!..nk berangan jd princess oF Persia..pengaruh movie btol..haha nite all..







Princess of Persia
:
Azyyati Kamaruddin

No comments: