Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, March 20, 2011

nobody knows

hey today is SUNDAY..
sepatotnya sy di DUNGUN sambil ddk dlm class Highway..
it's raining outside..
sejukk weh, sedapnya dpt tido disaat HUJAN lebat begini.. *syorgaa

btw sepupu aku meninggal pagi td..jenazah dia kat perak n akan di transfer ke Kuantan jap lg..dia sakit dalam perut, actually aku tak tahu ape penyakit dia yg sebenarnya..dia dh kahwin and anak pun kecik2 lg..pity to her child's tp janji Allah tak boleh ingkar kn..suami dia navy so semuanya pihak navy yang akan uruskan then hantar ke Kuantan..td pun my mum ckp, staff navy kat Kuantan dh dtg utk gali liang..sometime aku rasa, beruntung jd tentera..segala nya lengkap..kepada tentera2 sekalian, silalah bersyukur dgn kerjaya anda sekarang..


bila ada org meninggal, 1st thing dlm kepala otak aku 'bila pulak giliran aku..' and aku sgt takot...aku takot if aku mati dlm keadaan aku tgh buat dosa, aku tgh sakitkan hati org...sometime sebelum tido, aku akan maafkan semua org.. sometime just tros tido..letih sgt..hehe..

so to all my friend : i'm sorry kalau aku pernah terkasar bahasa or terguris hati korang..i'm just an ordinary girl that make a same mistake over n over again..pls maafkan aku ek..dan korang, aku maafkan korang tiap2 hari..=) -AL FATIHAH utk sepupu aku..-


i like this..
aku tak tahu ni poem or what tp aku mmg suka..
words ni, macam dekat sgt dgn hati aku..

Nobody knows it’s empty
This smile that I wear
The real one is left in the past
Because you have left me there.

Nobody knows I’m crying
They won’t even see my tears
When they think that I am laughing
I’m still wishing you were here.

Nobody knows I’m lying
When I say I’m moving on
They think that I’ve accepted it
But I can’t believe you’re gone.

Nobody knows it’s different
They think I’m just the same
But still I weaken at the knees
When someone says your name.

Nobody knows it’s painful
They think that I am strong
They say that this won’t kill me
But I wonder if they’re wrong.

Nobody knows I’m praying
That you will change your mind
They think that I had let you go
When you left me behind.

Nobody knows I miss you
They think I feel set free
But I feel like I’m bound with chains
Trapped in this misery.

Nobody knows I want you
They think that I’m alright
But I’m still dancing with you
When I’m dreaming in the night.

Nobody knows I need you
They say I can do it on my own
But they don’t know I’m crying
When I am all alone...

*understand this 'poem' and u will know me



love

:
Azyyati Kamaruddin


No comments: