Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, March 18, 2011

netball

netball tu ape? okeah jgn nk buat lawak tak cerdik yerk Azie oiitt..
eh korang panggil aku ape ek?
panggil Azie tau..
aku nk gelak jerk bila ade orang panggil aku Yati, Yatt, Atie then ape ntah lagi..
sabo jelah..
mmg lah tak salah tp mcm pelikk sbb aku tak familiar dgn nama2 tuh..hahahaha

bebalik pada topik kita..
netball..
ptg td aku main netball..
weh almost 1 year aku tinggal netball okeah..
dlu aku active gilerr..
aku main netball secara serious start form 2..
main untuk sekolah utk lawan sekolah dlm kuantan dan terpilih wakil kuantan..
ms form 2, skola aku tu skola baru..we all training pun sendiri2 jerk..tak de orang ajar..
we all dpt silver medals..
form 3 n form 4 dapat silver jgk.
ms form 5, aku sekolah teknik seri Pelindung...
we all got gold medal..yihaaaa....

masok newspaper lg u all..
sila cari sy dimana? haha


main utk daerah, mmg every year kuantan akan dpt gold medals sbb budak wakil negeri kebanyakkannya berada di Kuantan..
i layak main utk Kuantan jerk, wakil Pahang tak layak lg sbb tinggi tak cukopp!! huhuhu

sambil2 tu, aku main netball tuk wakil kawasan umah aku jgk..
Kalau we all men, kebanyakkan nya lah dpt johan..
bukan nk berlagak tp hakikat..hahaha..*siapa nk lempang aku ?angkat tgn anda..heheh.
group we all agak famous lah time tu..

mana aku? ce teka? ahha


aku kalau main, posisi aku adalah C (center) or WA (Wing Attack)..
aku tak pandai main belah defender..
ms tu stamina gilerr hebatt..
stakat men 15minit, tak sempott..
boleh coverr nafas lagi..

ni adelah team aku..tp ade yg dh retired n diganti dgn org baru..
dlm pic ni , ade yg tak sempat nk masok dlm pic..
ade byak lg pic, beselah i ni suke bergambo tp mls nk upload..
semua freehair, tak sesuai..
ni zaman2 tettttttt..
heheh


masok politeknik, aku tak join sport..
tp stay active dgn team kat umah aku..
then dh lebih 1 tahun aku tak active netball..
tetibe mlm slm sepupu aku ckp : "bulan 5 ada tournament..ptg naty turun lah training.."

OMG, aku men C hnya utk separuh masa pertama jerk..
separuh ms kedua, aku amik WA..
semputt weh..
stamina kureng gilerr..lompat pun dh tak hebat cm dulu..
arghhh sedihhhh nie..
kena berusaha nie tp nk buat cm ne, aku balik jumaat n sabtu jerk..
blh training 2 hari jerk seminggu.. arghhh mencikkkk!!

lps training ptg td, balik rumah..tros cari air..
tapi bersukan ni beshh weh..
i loikeee...
kuar peluh, gilerr2.
rs sihat jerk..
hehe
lps ni, kena start jogging lah..hahaha



rindu zaman kegemilangan dolu2..bagilah pluang aku nk rasa hebat..hehehe..













Azyyati Kamaruddin

No comments: