Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, March 12, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa


hari ni sgt penat..
penat penat dan penat..
bgn2 pg, bru nk sarapan, my cousin ajak teman dia kuar beli barang..
so aku just minum air then kuar..
balik umah kol 12.30..
then kol 1 lebih kuar lg...
g umah org kawen..
ramai benau org kawen ari ni..

balik dari tu, g balok jap..
ade keje skit, sal assignment..
sampai umah kol 5...

aku janji dgn sepupu aku, nk tgk wayang kol 5.10..
maka nya cancle..
we all amik tiket kol 7.35pm..
mulanya nk tempah tp mcm mls nk col so gamble jerk g..
kuar dari umah kol 7.10..
sampai East Coast Mall (ecm) kol 7.30..
jalan jammed sbb ade game bola kat stadium..
sampai2, berlari aku ke kaunter tiket..
skali tiket barisan kedua dari depan jerk kosong..
aku amik yg huruf Q punya n side tepi..
nasib baiklah amik tepi, tak adalah pening sgt kepala nk kena dongak ke atas kn..

pada aku cerita ni best..
jalan cerita okeahlah..
sound mcm gempakk..
feeling mcm tgk cte english..
bestnya, bila puteri cina, ckp melayu..
cite ni byk guna dialog english dari malay..
korang g lah tgk..tak rugi weh..
marilah kita sama2 sokong industri filem malaysia..haha


"Sampai masa tibanya waktu, redup hati kamu berdua , bila dua jasad bersatu, hidup mati jadi bersama.."



p/s : entry malas..bila tak ada mood nk update tp still nk update..inilah hasilnya..mls lah nk peram lama2, naty tros aku tak update..dh berpeti2 cite aku peram..lastly mls nk update..




sebanyak kasih, setulus syg
:
Azyyati Kamaruddin


No comments: