Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, March 6, 2011

EnamHaribulanTiga

enamheribulantigaduaribusebelas..
itu tarikh keramat yerk..
tarikh lahir nya gadis ayu lagi cun ini..hahhaha *siapa nk lempang sy, sila angkat tangan..
u all ni, kasi lah i pluang perasan hot, dihari lahirkuh ini...

ini tahun ke-3 , sy celebrate besday without my family..huhu :(
masa 1st time dulu, sedey jgk, rasa len sgt tp nasib baik kawan2 sy ada..
mereka hebat...kalau yg tak baca..boleh refresh ingatan anda disini yerk :

--> my 19th besday
- best time tu..celebrate 3 kali..mlm besday.. then pagi tu kat Secret Resipe kat Alor Star..membe sy suh ddk dlu then dia order cheesecake*my fav..pahtu aku mcm pelik sbb kek diaorg dh ada tp kek aku tak de..tetibe dgr lagu hepy besday dlm SR tu..pahtu pekerja dia bawak kek dgn lilin..terharu n malu pun ada..sume org pandang..segan aii..haha
kali ketiga, dlm video tu..hampehh..hahaha
miss u all guys..

--> my 20th besday


tahun ni, tak de ape2 pun..just wish dari membe2 dan sy dibelanja makan..haha..
tiap2 tahun sy bersyukur, kerana masih diberi peluang untuk hidup lg di dunia ini..
masih berpeluang utk beramal dan memohon keampunan Allah..


to all my friends yg wish through msj, FB, call n sume lah..macehh..INGATANMU dikenang..
luv u all.. :)


sebelum terlupa, 4 march besday my mum..heppy besday ma..luv u soo muchh..




"happy besday Azie.."





p/s : sorry lah..entry dh tulis awal tp bru nk post..





tulisan hati
:

Azyyati Kamaruddin


2 comments:

alya nasir said...

Heppy Belated Birthday dear..
Acctually bday kite same lar..
6 March ;)

maiTuty said...

same ek..
naty next year kita bg adiah ek..hehe
u too, epy belated besday..