Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, March 26, 2011

Earth hour


beberapa hari lepas aku pergi jumpe someone, nk bincang sal assignment dekat McD Kerteh..
aku bukan berseorangan, aku dgn kak Lin, Kak yani, nadia n sorang lg ape nama ntah bdk group aku tu..

akak yg aku jumpe ni mmg cun gilerr dan lemah lembut orgnya..
lps akak tu balik..we all mkn Mcd smbil borak2..

aku : canteklah akak tu..
kak yani : Mai*diaorg panggil aku mai.. ada abg? kalau ada, adjust lah..
aku : abg Mai dh kawin..
kak yani : rugi..hahaha
kak lin : lembut jerk dia ckp..pakai selendang cm tu, cantek..
aku : betol2, cantek sgt..kecik molekk..sopan lah..admire lah jd cm tu..
kak lin : lah dia mcm Mai lah..kecik jerk, pahtu ckp lembut jerk..
aku : ek? *muka blurr
kak lin : betollah..Mai ckp sopan jerk..
kak yani : A'ah..
aku : ape korang ni, malu aii..hahaha..kalau iye pun, jgn lah puji depan2..haha
kak lin : mende btol, nk ckp cm ne lg..ahha



conversation lebih kurang cm ni..
hahaha
mmg kwn2 aku ramai ckp aku lemah lembut..
maluu aiiiiiiiii..




aku : hello..
guy : garangnya ckp..



hahaha..
baru kejap td, ada laki ni tpon aku..
aku mmg tak reti nk berlembut dgn lelaki dlm telefon..
hahha




okeah nk cite tu jerk..
mengarott kn..
finee...
nk gelakkan aku, gelak lah..
ADE AKU KESAHH!!

oh sebelum aku terlupa..Here’s something that each of us should be thinking about and taking action on. Let’s make whatever change we can, even if it seems small...


EARTH HOUR 2011

When u turn off ur lights.. please take ur time out, to think as how you can contribute to keep this planet green... think...


JANGAN LUPE TUTUP LAMPU EK!!


p/s : teringat zaman kat poly kedah dulu..earth hour tahun lps..we all yg paksa setiap org TUTUP lampu 1 hour.. sape bukak kena marah..hahah..semua tak berani nk bukak.. =) mishh that time!!



Azyyati Kamaruddin

No comments: