Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, February 26, 2011

hana tajima

HANA TAJIMA..
sape H.a.n.a T.a.j.i.m.a ni?
ek eleh, lapuk r u all if tak kenal dia..
heheh

aku dh lama kot nk buat entry sal dia tp slalo jerk mcm tak sempat..
kali ni, sempat or tak, nk buat jgk..

dia ni cantik kn..
dia ni Pereka fesyen..
dia dh 6 tahun masuk islam..
dia ni cantek sgt..
suka tgk stail dia pkai selendang..
hana ajar i pakai selendang..



:)

aku jealous dgn yuna sbb dia kawan baik hana..
yuna, introduce lah i kat hana..nak balaj pakai tudung dgn dia jgk..heheh
lelaki-lelaki sekalian, maaf Hana Tajima*klik cni if nk g website hana sudah pun berkahwin..
kuang3..




eh korang, cm ne ek kalau kita tanak buat org sakit hati?
kita kawan dgn dia ikhlas, bukan sebab dendam tp mmg betol2 nak kawan..
tp aku takot ade ayat2 aku yg buat dia terasa..
aku ni ckp kadang2 tak berlapik..

kepada awak : hey, kita kwn dgn awk, bkn sbb 'dia' ek..kita mmg betol2 anggap awk kawan..kita tak dendam pun dgn awk..kita sma2 gurl, tayah lah dendam sbb perkara remeh..kita kn ladies yg kuat..hehe.. boleh kita kawan sampai bila2? ececececehhhh...

dh lah weh, aku mau tdo..
nk mimpi jadi Hana..
auuuwww... *sila lempang sy..haha
zzzzzzzzzz













tulisan hati
:
Azyyati Kamaruddin

No comments: