Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, January 20, 2011

ini bukan cerita hantu

assalamualikum..
rasa macam kaku jerk jari ni nak menaip..
lama dh tak update blog kn, kn,kn..
makin lama, makin malas..
xtvt padat, jadi nya kalau nk upadate seminggu sekali , mau muntah korang nk baca xtvt aku.. hihihi


aku nk cite kisah aku hari ni..
tajuk tak ada kaitan dgn entry ek, tetibe jerk tertulis tajuk tu..
hari ni aku balik umah..
as usual kan, every week aku balik..
kamis balik kuantan, sabtu balik dungun smula..
tiap2 minggu, itulah rutin aku..

bila balik , aku selalu beli tiket on the spot..
kire time tu nk balik, time tu beli tiket..
tp leceh sbb kena pujok2 pakcik bwk van tu suh antar cepat..

ha cite sal van..
kitaorg nk kuar ke bandar, van je lah yg banyak..
bas susah nk dpt, pak cik perebet aku tak kenal..
van je lah yg senang, van kuning yg ada tulis 'bas sekolah' tu..
tp leceh satulah..pakcik2 van tu, nk tunggu satu van penuh baru dia nk jalan..
adoiii, silap2 nk tunggu penoh, blh terlepas bas..tsk tsk tsk

continuee *ayat fav lecture rekabentuk struktur aku..
nk cite ape ek td??
owhh kisah balik hari ni kn..
kebetulan smlm aku g byr yuran muet*muetohmuet.. , pahtu g beli tiket nk balik cuti mid sem next week so aku beli lah tiket utk ari ni tros..aku dh pesan kat akak tu aku tunggu depan poly jerk..
mls nk berkejar ke stsen bas..

aku pun tunggu lah kat bustop dpan poly tuh..
dari jam 2.30 aku tunggu...
dh macam2 ragam org aku duk telek, fon aku pun dh nk abis bateri aku duk main game..
sebelah aku ade sorang laki..
duk tunggu mcm aku lah tp aku tak tahu dia tunggu ape..
aku mmg confirm laki tu bdk poly..

dari jauh aku nmpk bas wane merah, aku mmg ingat bas yang aku naik tu dh sbb bas tu colour merah..kebetulan aku tak pkai spek so mana nk nmpak tulisan kat bas tu.. ai rabun ok, u all..hahah
aku beria bgn, galas beg laptop..laki sblh aku tu pun bgn jgk..
skali silap bas..adoii..aku duduk smula , sambung men game..

"awk naik bas **** jgk ke? " laki tu tanya..
"a'ah..lambat lah bas ni..dh dekat pkol 3.. "
"mmg selalu lambat er?"
"ntah, slalo sy naik kat stesen bas..kol 2.30 dh gerak tp bas ni kadang mmg sampai lmbt.."
potpet potpet.. duk borak-borak..
tetibe kawan dia tpon.. aku dgr dia ckp , dia balik nk jenguk anak n isteri..
bukan saje2 nk dgr tp kalau dh duk sblh, mmg tipu lah if tak dgr kn..

then lps tu aku duk kusyuk men game..
ade lah 2 org bdk laki ni lalu..
"Assalamualikum...Cik, buat apa kat sini? "
aku pandang laki tu, cik!!apakahhhh..
"sy nk balik kampung, awk nk g mana ni?"
"sy nk g makan jap..balik mana cik?"
"balik temerloh.."
"owhh, takpelah cik.."

OMG, laki tu lecturer okeah.. jabatan mana aku tak tahu sbb lps tu aku diam jerk..
adoiii, aku dh borak td mcm membe jerk..mana tau tu lecturer.. >_<

ok, aku nk cite tu jerk..
lama dh tak tepek pic kn, ha ni latest pic aku..

my classmates..


k lorhhh, chowwzzzz...




p/s : nk tulis entry pun bosan, letrik kejap ade, kejap tak ada...ape masalah lah TNB ni..eh sy byr lah bil..



p/s/s : nak cari signature n water mark baru...a.n.i.p :)

No comments: