Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, January 27, 2011

di keheningan malam


"Dikeheningan malam,
Termenung ku berseorang
Tak lena mata dipejam
Terdengar suara terngiang
Suara merdu yg disayang
Bagai kau didepan mata
Ku capai tapi tak kena
Sukarnya memendam rasa
Ingin ku luahkan kata..."


aku dh makin tak faham dgn diri aku nie..
aku dh mls nk pk..
aku just follow the flow..

aku tak nk hilang dia n i guess dia pun mcm tu so the best solution is we all cb untuk menjadi kawan..

"awk blh tak jd normal?"
"normal? awk nk suh sy jd normal dgn ape yg dh terjadi ni?omg...i'll try.."

ssh kot nk jadi kawan dgn org yg kita pernah syg nk cinta tahap gaban..
kalau org lain boleh buat, nape aku tak boleh kn..
so aku cuba, walaupun agak payah..

aku akan terima dia dgn hati yg terbuka, bila2 masa jerk dia dtg..
tapi dgn syarat, dia dh ada jawapan utk setiap soalan yg aku tanya..
dia dh buat keputusan dan yakin dgn keputusan dia..

ape pun, aku sentiasa mendoakn kebahagiaan dia..
korang doakan kebahgiaan kami..
doakan hubungan aku dan dia akan berakhir dgn kebahgiaan..

aku syg dia..
dh seminggu tp masih tetap sama rasa tu..
tak kurang, malah makin bertambah..
owhh , mcm mana nk hidup tanpa dia?!!

tapi andai jodoh kami tiada, aku redha..
tabahkan hatiku ya Allah..
KAU jagalah hatiku, jangan biar hatiku bersedih lagi.. :)




tulisan hati : Azyyati Kamaruddin

No comments: