Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, December 31, 2010

sy bermurah hati


sy sgt2 terharu tgk traffic blog sy dlm 2 minggu ni..
mmg naik dgn jaya nya..
siap dpt BE..
terharu sgt..
blog sy yg mcm hampeh ni pun ade org baca..
terharu ni.. sobsobsob..

disebabkan rmai yg follow sy n traffic blog dh nek, duet nuffnang pun dh nek sikit..
jadi sy berbesar hati dan dgn gumbiranya nk follow korang semula..

SILA tinggal link blog korang kat entry ni..
ENTRY ni saje ek..
jgn tinggal kat shoot box sbb kadang2 sy tak perasan..

maaf lah, sy sibuk sikit..
bru masok sem..
assignment byk..
jadi sy sempat check comment jerk..
jadi sbb itu sy suruh korang tinggal kan link kat entry ini..






9 comments:

fairuzhani said...

keh3. gua laju2 tekan komen :P klik kat name aku okeh! jom join bloglist 2011. :))

syarifah nuraisyah said...

huhh....jom blogwalking kt blog ciksya...=)
http://syarifahnuraisyah.blogspot.com

efa1702 said...

http://funky1702.blogspot.com
fllow me ok..

chacha said...

follow me too...

nor ilyana said...

http://belog-aku.blogspot.com/

aNnE said...

tak taula da folo ke belom hehe

annenyss.blogspot.com tq:)

maldinifaridkamil said...

http://faridkamilmaravilla.blogspot.com

apih el nino said...

http://apihelnino.blogspot.com

EmanCloud said...

nak nak nak? hehe http://bilatergigithalia.com/2011/01/02/pulau/