Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, December 24, 2010

so nervous

ini cerita hari rabu.. 22/12/2010


aku ade satu assignment yg perlu diminta tlg oleh akak anip..
assignment tu group, satu group 5 org..
kitaorg janji nk jumpe pkol 1 lebih dekat kfc..
aku, kak yani n sorang lg akak, join..
we all sampai lmbt, anip n akak dia dh smpai dlu..

masa nk g tu, mcm2 hal jadi..

1st : ms nk balik bilik, ujan lebat glerr..tgk jam dh lewat, so redah jerk.. berlari2, aku sampai ke bilik..

2nd : sampai bilik, tukar baju, siap2..tunggu zohor, tros solat..

3rd : ms tgh nk pkai tdung, kak yani tpon ckp taleh dtg amik sbb membe dye yg bawak moto tu tersekat kat bandar, taleh balik, ujan lebat..

4th : sampai kat pagar nk keluar dari poly, pak cik van tu, tamo anta tros..suh tunggu jap..duk borak2 jap dgn dye..

5th : sampai2 kfc, mmg penat, letih, lapar.. dari pagi tak sentuh apa2.. mcm dh tak ada tenaga jerk..

sampai2, tros jumpe diaorg..nervous glerr ok..
jantung tak henti berdegup..hahaha *poyo glerr..
nk ilang nervous, aku buat2 lah g beli air n wedges..
lgpun mmg lapar sgt time tu..

dh siap beli, rasa mcm tamo naik kat atas smula...dyeorg duk level ats.. malu nk jumpe anip n akak dye..so nervous..gilerr btol,hahhahaha...


naik ats, tgk2 ats meja dh mcm penoh.. ade kertas2..
then aku duk meja blakang..
mmg mcm tak sopan kn, tp kalau duk kat situ, mcm tak muat..serba salah jap..
aku nk senyum pun mcm susah..
muka mcm keras semacam..
segan sangat-sangat..
dh siap2 makan, aku duk kat dyeorg smula..
aku diam jerk n buat muka seyes.. *sbb tu akak dia ckp aku sombong..
takottt..dh r duk sblh akak dia..
korang tak tahu mcm mana degupan jantungku...hahha

dh abis discuss, salam2 then balik..
aku nk balik kuantan..
xcely dh janji dgn anip, nk suh dye anta ke bus stop tp adoiii dh nervous sgt2, aku ckp akak stu group dgn aku tu nk hantar..nasib baik mmg akak tu nk hntr..
kalau tak, berjalan lah ke bus stop, dh lah jauh..

aku mmg diam..sampaikan akak yg group dgn aku tu tnya aku, "mai kenapa?jgn risau, ade nya tiket.."
aku senyum jerk... sy tak risau pasal tiket lah td akak..sy nervous..hahah


masa tu kelam kabut nk balik, sampai kn tak sempat nk borak dgn anip..
"awk sorry ek, tak bermaksud pun nk sombong dgn akak awk..sy nervous lah.. sorry sgt2..naty ckp kat akak awk, sy blanje dye aiteyem McD ek..naty kita jumpa lg ek next time..say sorry to ur sis tau.. :) "





p/s : ayt kelam kabut sbb mood tgh kelam kabut.. :)




p/s/s : thanks anip..syg awk..i cant live without u, bebeh.. *korang sila muntahhh...





p/s/s/s : bosannya tadok pic..sory, pic tak sempat nk snap..ckp kn nervous..hahah







2 comments:

chacha said...

waaAAA..ko da rapat ngn akak anip ke maizan??? perghhhh.. pasni mesti jadi lah ke jinjang pelamin nyeeee,...hahahhahaha

maiTuty said...

chacha : mana ade rapat..tu 1st time jumpe..so nervous.. aku tak borak pun..akak dye ckp aku sombong..:(
takpe2, len kali aku amik atie balik..hehehe