Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, December 24, 2010

buntu !! sy tahu sy salah

dh dua hari hati sy tak tenang..
adoiii..
slagi tak mintak maaf, slagi itulah sy tak akan tenang..
tapi nk ckp macam mana?
takot naty tersilap ckp, makin kak C marah..
dh lah dia dh cop sy sombong.. MySpace



dari kelmarin nk msj kat FB kak C nk mintak maaf..
dh berperenggan2 sy tls..
then sy delete smula..
pahtu mlm tu, tulis lagi..
then delete lagi..


adoiii, cm ni ek..
hati tak tenang ni..
kena mintak maaf jgk nie..
dh lah, sy mintak tlg dia..


kak C..
azy mintak maaf la tntang hal ari rabu ari tu..
azy tak berniat pun nk nyombong dgn akak...
azy nervouse jerk tgk akak..hehe
sorry lah akak..dh lah nk mintak tlg akak, pahtu buat2 cam nyombong..
azy tak berniat pun akak, ms tu penat cmpur lapar sgt..
lgpun azy tak tahu nk ckp ape, azy tak faham sgt tentang project tu..
sbb tu kawan azy jerk yg ckp..
sorry sgt2 akak..
hati tak tenang, slagi tak mintak maaf dgn akak..
lps ni if terjumpa, azy tak buat cm tu dh..
sorry ek kak C.. MySpace




sy tak sombong pun kak C..betolll..
tak caya, tanya kawan2 sy..
sy tak sombong..
anip tlg lah saya..
MySpace



sy sedang berfikir ni, nk mintak maaf kat tpon er, kat FB or by email..
nk col, mmg tak brani..
takot naty kena sembur..
mcm mana ek?
MySpace



i need ur help lah Mr anip..
any suggestion?
help me plss..








7 comments:

misyamissyou said...

lorh...mintak je maaf ye..insyaallah ok balik..

maiTuty said...

misyamissyou : takot..takot tak dimaafkan..hukhukhuk

chacha said...

sedangkan nabi ampunkna umat ..inikan manusia yang melakukan keslahan hanya seurat benang...kalu dy tak ampun kan ko punye kesalahan..berdosa dy..dy lagi sombong..better u face to face aje..nanti leh sembang2..makan2 same2..cm kite dulu2..;)

maiTuty said...

ayu ni totally salah aku..
dia baik, dye tak sombong!!
aku ni yg terokk..
mcm budak2..
so tayah salah kan akak tu..
ni mmg salah aku..
n i admit my mistake..huhuhuhu

*sorry, ter emosi..

chacha said...

huuhuh..iyelah... ko pon satu...len kali ngobrol la ngn aku.. aku da lama tak dengo ko punye cter...boring meh sini..kangan ampa semua !

maiTuty said...

chacha : huhuhu..naty time konvo kita story ek..

chacha said...

ok...right laaaaa ;)