Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, December 2, 2010

dia 'kawan baik' saya


ehem ehem ehem ehem ..
sakit tekak lah u all..
ahhaha

sy rasa kn idop sy kn tiap2 hari lebih baik dari semalam..
ari2 rasa nk senyum jerk bila ingat someone..
rasa mcm nk msj setiap minit n call setiap saat..
ok ito melampau kn, sy ckp jerk tp tak buat lah lg..
hehe

sebelum2 ni, sy tak pernah kn tunjuk muka 'kawan baik' sy ni..
asyik tutup or sy akan blur kn..
adelah 2, 3 org tnya "azie nape blurkan muka dia.."
sy blur kn sbb 'kawan baik' sy ni pemalu..
dye ckp dye tak suka publisiti n tak suka jadi glamor..
hello, u jgn risau, u tak akan blh menandingi tahap glamor i okeah.. hahahah
tapi ari ni, sy nk tunjuk jgk, dye malu or tak, sy nk tunjuk jgk..


ni pic lama tu kn.. dh mcm hape pic nie kn.. pic ini diambil dari entry ini ---> click


*pic hav been removed*


dan ini real pic nya.. xcely tu pic yg satu lagi tp sbb mls dh nk edit pic, so tgk jelah yg nie..

*pic hav been removed*

dia ni 'kawan baik' saya.. dia suka main sepak-sepak org... asal jumpe org dia akan rasa nk sepak..jadi kamo2 semua, sila jauhkan diri dari dia.. *hahahaha


dia boleh sepak, sy boleh tumbuk.. jd kalau dye sepak u all, report kat sy..naty sy tumbuk dia..


*pic hav been removed* 

kalau lukis pelan kn kena ade pandangan kiri, kanan, hadapan semua kn..
so yg td pandangan kanan, jadi ini pandangan kiri..
ade perbezaan tak..
ensem kan... *geli mat mat mat
iyekkkkkk cnfrm 'kawan baik' sy tu akan perasan if dia baca..takpe2 sy saje amik hati dia..


*pic hav been removed*

dan ini pandangan hadapan..
uitt ganasss kn muka 'kawan baik' sy..
sila jgn dekati beliau.. beliau sgt2 mengerunkan..
kalau siapa ada masalah, blh lah jumpe beliau kerana beliau jg boleh menjadi seorang dukun..*hahahaha
korang sila percaya ek.. *waka waka eh eh

kenapa sy letak pics merepek2, nape tak letak pics dia yg macho or manje2 sket..
hello suke atie lah weh, letak pics macho2 naty u all terpikat pulak..
naty if ade gurl usya dia mesti dye dh tak layan sy..
sedih lah sy.. *hahahaha


meh nk story pasal 'kawan baik' sy ni..
dia sgt baikk..kalau tak takan sy panggil dia 'kawan baik' kn..
dia lah pemilik nama .... , kamo, HBI, Koala Bear yg slalo sy gunakan dlm blog nie..
so skrg sudah terjawab..
eh kami 'kawan baik' tau..
korang jgn gosipp2, naty dia marah sy sbb tak ada gurl dh nk ngorat dia.. *ngoratlah kalau berani..hahaha

rasanya cukup sampai disini dlu kot..
naty if ade story tentang 'kawan baik' sy tu..
sy story kat u all ek..
korang panggil dia anif ek, yg muda2 belia sila panggil Abg anif *iyekkkkkkkkkkkkk..


kamo tamo marah2 ek, naty kamo blanje sy makan Tom Yam ek..
baik kamo ckp boleh, kalau tak sy SENTAP.. hahahaha




p/s : ampun kamo..sySYGawk *apakahhh..


p/s/s : bila menulis disaat mental ada taman, beginilah jadinya..hahaha








6 comments:

mohd saifulnizam said said...

ermmm...siapakah kawan jahat kamo?
ok mental ada taman ...haha

maiTuty said...

hahaha
tak adalah nije, semuanya baik, tak ada yg jahat...
*jawapan selamat..hahahha

ye mental bertaman..taman bunga lagi..eh eh nmpk tak rama2 tgh terbang..hahaha

mohd saifulnizam said said...

rama2 terbang kat mane x nampak pon...rama2 klu terbang kene hati2 t kene tangkap

chacha said...

hahahah..ko higtlight pe kawan baik ko tu...bahagia nyeeee..hahahaah

inariasukai said...

amboi3 azie. maju dah skang eh :DD, aku panggil abang anif boleh ? hakhakhak

maiTuty said...

nizam : hahaha

ayu : bahagia lah sgt..hahha