Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Monday, November 22, 2010

wedding Part 1


tajok taleh blah kn..
hahahaha
aku belom GATAL untuk kawen lg ek kawan2..

ni wedding sepupu aku, Abg Man n Kak Sue..
aku dan mereka semua dari kuantan ke Ampang*umah mak cik aku kat Ampang(Taman Nirwana kot) bertolak pukol 10 pagi..
kami konvoi 3 biji kereta..

kami bawak kereta dgn begitu behave yerk kawan2..
kami berhenti kat hentian Temerloh..
minum2 saje..

(L-R) eyra, kak Og, peah, aku, jaja, saqo, apies

pahtu sampai kat area Karak kot..
jalan jammed gilerr!!
tahap yg rasa mcm nk kecikkan semua kereta..
pahtu aku jadi ultraman, angkat kereta2 ito ke kawasan lain..
baru leh jalan aku itu akan tidak sesak..

jalan 3 link menjadi 4 link..
mereka2 yg tak sabar, cbuk buat satu link lagi..
geram jerk aku, makin sesak lah jalan..
lama lah jgk jammed ni, gerak mcm siput b*** jerk ms tu..
intai2 masih jgk tak tahu punca jammed..
samaada polis buat road block or ade accident..

pahtu tetibe nampak polis..jalan 3 link + satu link pemandu yg tak sabar tu , kena jadikan 1 link saje..
rupanya ade kren nk angkat kereta..
alah yg masok Buletin Utama tu..
kereta curi then g buang dlm gaung..


perkara paling lawak adalah apabila we all duk intai2 nk tgk kan, ade lah polis ni tgh jaga tepi jalan..
tetibe semua yg ada dlm kereta terpandang polis tu *5 org dlm kereta time tu n aku tersebut "handsome nya.."
tak tahu lah polis tu dgr or tak..
rasanya tak sbb cermin kereta semua tertutup..
tapi dye pandang n buat muka malu n senyum..
kami semua tahan ketawa n bila depan sikit, berdekah2 semua ketawa..
conclusion, polis tu mmg handsome.. hahaha

kami sampai Ampang kol 1 lebih..
so kami rehat2, kol 3 kuar g Jalan TAR..
borong tudung..


budak ini namanya Danish..
owhh dye ni sesuai jadi alarm clock..
suara kuat giler..
klaw pagi2 sure akan terbgn bila dgr suara dia..
hahaha
lagu fav dye "lalalalalaalala.."


okeah Part 1 habis..
nanti kan part yg seterusnya ek..
mls nk gabung semua , naty pic byk sgt..







No comments: