Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, November 11, 2010

perlu er?


hello aku nk tnya korang kn, perlu er korang nk buat luahan perasaan, then tag ex bf korang?
perlu kah??

ko dh clash, sudahlah..
ko tak pk er, ape ko rasa if ko tgk ex-gf bf ko buat cam tu kat bf ko..
okey fine, bukan bf jerk tp bakal bf..
laki yg ko dh harap tuk jadi future hubby or bf ko..
tetibe ex-gf dye dtg balik then buat luahan perasaan, then tag dia..

woooo panas kot tp aku cool jerk..
relax babe, cool..
tamo marah2..
aku kn seorang yg cool, tak berperasaan..
so tidak mungkin aku akan serang or marah2 kn..
hahahhahahaha *idiot


ko pk lah kn, if ko tak suke org buat mcm tu kat ko so ko jgn lah gedix2 nk buat mcm tu kat org len...
fine , dye ex ko..
mmg lah ssh nk lupe, tmbh2 ko tak couple dgn org len lg..
tp yg dh lepas tu lepas lah..
aku klaw boleh nk jerk suh 'kamo' tu delete semua benda tentang gurl ni tp tak boleh jgk buat mcm tu..

mcm kawan aku penah ckp, kalau kita nk lupekan someone, kita tak perlu buang apa2 tentang dia..kita biarkan jerk..suatu hari naty bila kita pandang or dengar apa2 yg berkaitan dgn dia n hati kita dh tak berdebar-debar..saat itulah kita dh berjaya lupakan dia..
so aku bt seperti yg dipesan oleh kawan ku ito dekat 'kamo'..
aku bg dye masa, amiklah masa 'kamo'..
i will wait for u until i have no more reason to wait anymore..


tapi perempuan kn, MENIPU sgt klaw aku ckp aku tak rasa apa2 bile tgk n bc semua tuh..
MENIPU sgt2..
tp pk rasional lah kn, dia kawan jerk..maybe dye alone, kurang kasih sayang or ape2 lah kn n saje nk luahkan apa yg dia rasa n dia nk laki tu tahu ape yg dia luahkan ito..


so AKU TAK KESAHH *tipu ..naty buatlah luahan lg n tag lah 'kamo' tu lg..







No comments: