Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, November 26, 2010

i'm happy with u bebeh


hahahahaha..
jap2 bg aku gelakk dlu..
hahahahahahahahha

perempuan ni kn , mmg cepat kn terasa hati pahtu lps kena pujok2 tros okeah..
tak tahu lah klau org lain tak mcm aku..
smlm mmg geram sgt2..
marah n sakit hati glerr..
kalau lah 'dia' ada depan mata aku, mmg dh pekak kot telingan 'dia', aku akan jerit kuat2..
tgh marah2 kn, mana makan pujok..
bila dh cool bru lah rasa tenang..
pahtu fikir2 balik, 'aku patot bg dia masa..'
so aku bg 'dia' masa n 'dia' pun ckp 'dia' perlukan masa untuk lupakan perempuan itu..
it's hurt but i'll try my best to be an understanding person.. *cewahhh
owhh letih kan kena pretend yg kita okeah tp sebenarnya tidakkkkkkkkk!!
tak mungkin lah aku nk bebankann dia lg dgn masalah remeh temeh..
so let me settle my feeling problem by my self..
no need other to listen or give advise.. *maybe


sometime bila aku ada masalah, aku akan rasa mcm nk pergi jauh..
tak nak cntct dgn sesiapa tp semua tu tak mungkin sbb aku pasti rindu rindu rindu kamo semua..so ape y aku buat adalah , i'll try to put myself in his situation and ask myself a question, "if I were him,would I like that?" and the answer is 'yes..' tapi 5 years tu terlalu lama lah awk.. *owhh taknak pk.. tiktiktik ;'(


mood : feeling problem..




p/s : ilapu hbi





2 comments: