Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Wednesday, November 3, 2010

baru lagi..

korang perasan tak??
perasan tak?
tak perasan..okeahh aku SENTAP!!
hahhaha
sawan btol, sikit2 nk SENTAP..
beselah bila Abc mmg asyik nk SENTAP jerk..
mood weng2!!


header aku bertukar lagi..


baru sehari kn aku publish header yg lama itu tp skrg sudah diganti baru..
excely header ats tu header lama jgk cuma aku edit kasi nmpk lain sikit..
kenapa tukar??
sbb 'kamo' ckp jgn letak pic dari belakang!!
ok fine, mungking kurenggggg sopan kot utk dijadikan header or mungkin pic tu tak cantik kot.. *hukhukhuk..
what ever is it, aku tukar lah jgk.. *syg kan, ekot jelah..hahaha
lagipun aku pn mmg tgh cari idea lain, nk tukar header lama tuh..
ingat nk letak pic 'kamo' td tapi no no no..
naty jadi gosipp hangat dikalangan sepupu2 aku..
haishhhh tamolahh..
naty seploh kali jumpe, seploh kali dyeorg duk bukak cite tuh..
tak rela haku!!

dan ade org ckp header lama tu tak lawa, lawa lg header sblm header lama tu..
tak kisah lah korang ckp ape pn kan, yg nk tgknya aku..
yg ngadap blog ni ari-ari aku..
so mata aku lagi penting, so ADE AKU KESAHH lawa er tak.. *hehehe ampun ampun..jgn salahkan sy, salahkan hormon yg sedang Abc..


ha lagi satu aku nk cakap ni..
sal entry tutorial print screen..
ade yg ckp kat aku, alah org tak guna dh Paint, org guna mende ni lah, mende tu lah....
aku boleh jerk nk buat guna mende len tp entry tu utk mereka2 yg tak pandai guna mende len..
takkan aku nk paksa dyeorg buat guna mende len tu jgk kn..
so baik ajar mende yg mereka slalo guna..
korang yg dh hebat, tayah lah guna Paint..
guna lah ape yg korang tahu..
hishh menaikkan kemarahan..


sorry ek klaw ade yg terSENTAP hati..ampun dipohon ek..







p/s : I wish I could show you how
much you mean to me
, hbi...








2 comments:

ubi said...

nice..mmg cantik header ini..hehe..
nice blog

maiTuty said...

macehhh..heheh