Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, October 1, 2010

pengsan

1st time kot dlm idopp aku aku pengsan..
sgt2 tidak sangka..
okeahh ceritanya bermula begini..


aku kn demam, pahtu pg tu aku bgn seperti biasa then dh rasa len mcm..
aku suh mak aku cuti tp mak aku ckp dye ada byk keje.. fine!!


then aku g dapur nk breakfast, aku minum air jerk..
sbb rs cm nk muntah..
so utk elakkan muntah, yg sgt menyakitkan kerongkong tu, aku masuk bilik tido semula..
time tu aku pkai baju tido, then aku pkai trek lg..aku amik sweater lg..
lps tu aku selubung dlm comforter..
aku mmg tak boleh nk bgn, asal bangun jerk rasa nk muntah n nak pitam..
makan pn talehh..


dh ngadu kat Mr Koala, dye ckp suh bgn g makan..
hello klaw i larat , i dh berlarikk g makan..
aku dh tak daya sgt kn, aku tgk jam bru kol 10 am..
nk tunggu mak aku balik kol 3pm naty..
so aku msj mak aku suh balik, mak aku pun balik..

kunun2 nk mandilah kn..
aku jalan sambil berpaut pd mak aku..
aku rasa mcm huyung hayang jerk..
sampai depan toilet, mak aku g amik kerusi kecik..
senang skit kn, ddk jerk atas kerusi, tayah berdiri..
ms tu aku dh rs cm nk jatuh, aku pegang dinding tandas tu, tp mata aku tak nmpak apa2 dh..
ak jerit panggil mak aku..
mak aku dtg, aku tros terjatuh atas mak aku..
mmg tak sedar2 ape2..
dlm beberapa saat lps tu, aku dgr mak aku pnggil nama aku..
aku pn bukak mata n cm terkejut taw..
tross rs nk muntah dgn tetibe aku bgn n berlari ke tandas...
tp tak muntah, aku basuh muka, barulahh rasa segar..


then mandi...
pahtu mak aku suapkan aku mkn..
bukan saje2 nk manje ek, tp nk angkat sudu pn tak larat weh..
aku mkn 2, 3 sudu jerk..
lps tu mkn ubt n tdo..
ptg tu bgn tdo, brulah okeah skit..


dan hari ini demam dh sembuh cuma batuk jerk..
trokk sgt..
korang ade tak petua nk hilangkan batuk??





p/s : sorry klaw ayat tunggang terbalik..otak msih belum normal..n sape yg follow aku n suh aku link tu, next week ek aku link n follow..tiz week masih tidak berdaya lg..













1 comment:

Mr Noble said...

bykkan minum air kot. pastu kene kluarkan lendir tu cepat, jadi cepat la sembuh dr batuk tu