Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, October 2, 2010

mmg tak best pun

helloo , blog tak berinformasi..
ya, blog sy mmg TAK BERINFORMASI langsung..
sy tulis blog utk kepuasan sy..
cerita idop sy wlpun sy jarang2 nk update..


klau awk awk awk semua rasa tak suke nk baca, tak payah lah baca..
sy tak paksa pun..
ada tak sy tulis cam ni "KALAU MASOK BLOG NI, WAJIB BACA SEMUA ENTRY.."
tak adakn..
jadi klaw tak suke, dgn lemah lembut dan segala hormatnya sy persilakan korang tekan lambang pangkah kat atas tu..


tlglah weh, aku buat blog nk happy2, ko tetibe spoil kan mood aku..
tapew, lps ni sy tulis entry yg BERINFORMASI ek, awk jgn tak baca plak..
sila bc stiap patah, jgn tinggal satu huruf pn..
hoye hoye..



nk cerita sal ape ek??
pengiraan beban pada rasuk? kos bg sesebuah projek? undang2 tanah? hidraulik? pembinaan jalan raya? pengiraan beban lalu lintas?
rasa utk permulaan, cerita kisah2 tu dulu lah..
naty akan di update ek..
tungguuuuuuuuuuuu.............








6 comments:

ezzu said...

relax sudah...heheheh

maiTuty said...

tgh relax lah nie..
saje jerk buat2 panas..
heheh
padahal dh taw dh pun, blog sy mmg tak ade informasi pn..
heheh

kaka said...

haha..
tak sabar nak tunggu cite pasal pengiraan beban pada rasuk...
amenda tu?

maiTuty said...

hahahah..
tu pengiraan subjek mekanik strukturlah...
naty ek sy ajar..
hahhahahaha

Mr Noble said...

ape la org tu. kan dah tuan blog marah!
ckp kat org tu: u do ur stuff, i do my stuff la.

:D

maiTuty said...

betol2..
saje jerk buat tuan blog sentap kn..hehhehe